שבלולי פיסטוק ומרציפן
מתכון חדש לעוגיות פריכות במלית פיסטוקים טחונים ומרציפן. המתכון קל להכנה ודורש קירור כפול של הבצק
.ניתן להחליף כמות מסויימת (כרבע) מהפיסטוקים באגוזי מלך טחונים
.בשימוש בפיסטוקים טחונים בלבד וללא תוספת אגוזים יתקבלו עוגיות במלית ירוקה יותר, זה טעים ויפה
.בשימוש בפיסטוקים טחונים בלבד וללא תוספת אגוזים יתקבלו עוגיות במלית ירוקה יותר, זה טעים ויפה
גלילות הבצק מצריכות קירור של מספר שעות במקרר. ניתן לזרז את התהליך ע"י איחסונם בפריזר עד התקשות -אין צורך להקפיא
רכשו מארז מרציפן במשקל 100 גרם וללא ציפוי שוקולד. חובה שהמרציפן יהיה טרי (עם תאריך תפוגה רחוק) של יצרן טוב וכמובן מרציפן רך
.קל לטחון את האגוזים והסוכר לאבקה בבית בעזרת במעבד מזון
.קל לטחון את האגוזים והסוכר לאבקה בבית בעזרת במעבד מזון