LemonGinger Food Blog
לימון ג'ינג'ר - בלוג האוכל של חני הראל החל משנת 2005
04/05/2025
מגזין דברים טובים - מאי 4.5.2025
›
תותים עוד רגע סוף עונת התותים אז בואו ונכין סורבה תותים בטעם חדש!. הסורבה הזה קל הכנה (במכונת גלידה), צבעו אדום עז והניחוח עדין של ורדים, ה ...
18/03/2025
הרוטב הטעים ביותר בעולם
›
במידה ואתם מחפשים רוטב שייתן לכל מנה שלכם טוויסט חרפרף וממכר – הגעתם למקום הנכון!. הרוטב הזה מבוסס על פלפלים חריפים וכוסברה, הוא קל הכנה, בע...
13/03/2025
רוטב פלפלים חריפים של השף פאדי קטאן
›
השף פאדי קטאן ממליץ להוסיף את הרוטב החריף שלו לצלחת עם גבינת לאבנה או למרק עדשים. הייתי חייבת לנסות ולהכין קודם כל את הרוטב !. וזה הצליח. שב...
12/03/2025
עוגיות שיבולת שועל ותמרים, לרוץ ולהכין
›
עוגיות שיבולת שועל ותמרים .עוגיות נהדרות, יוצאות מהכלל!" כך אמרו לי כל הטועמים של על העוגיות החדשות" העוגיות קלות הכנה ביותר. מע...
01/11/2024
עוגיות קורנפלקס וצימוקים
›
עוגיות קורנפלקס וצימוקים הנה העוגיות שהתחבבו על בני הבית חיש קל. המתיקות עדינה, המרקם נהדר, חומרים שיש בכל בית, קערה אחת, זמן הכנה ואפייה ק...
05/10/2024
ממרח חציל ופלפלים בלקני, הבאגט הטוב בפריז ועוד
›
ערב חג , במחלקת הירקות סובב לו ילדון קטן בן פחות משנתיים (קטן משני נכדיי המופלאים) הולך בין לבין מחפש ולא מוצא. ניגשתי ושאלתי אותו האם הוא מ...
2 comments:
28/09/2024
הקיחלך של אמא והשף היפני שהמציא שיטות ליישון של כמעט 1000 זני דגים
›
הקיחלך של אמא אימי אומרת לי השבוע שהצלחתי לשחזר את טעם עוגיות הקיחלך שהיא זוכרת מילדותה. עוגיות פשוטות שסבתי היתה שמה בתנור שבחצר לאחר אפיית...
נפלאות ההשרייה במי מלח - Brining
›
Lan Lam שיטות המלחה לבשר/דג לשיפור הבישול ולטעם טוב יותר | מציגה: לן לאם .השימוש במלח וזמן השרייה מדוייק משפר את הטעם והמרקם של המזון .תקצי...
27/09/2024
נעל בית טבעונית תוצרת בית, לא נוסה
›
מתברר שניתן ליצור נעלי בית טבעוניות אפויות בעזרת חומרים מתכלים במטבח שלכם. לכימאים יתכן בהחלט יתרון יצירת נעליים (בתהליך בעל שלבים) על ידי ש...
13/08/2024
ג'ורג' דוראן עם טרנדים חדשים בתחום המזון
›
מקור
›
Home
View web version