LemonGinger Food Blog
לימון ג'ינג'ר - בלוג האוכל של חני הראל החל משנת 2005
30/09/2025
לחם תירס שהוא ארוחה
›
לחם התירס של יו אני אוהבת לאכול את הלחם הזה חם עם חמאה. אני פורסת קוביה יפה מהלחם, חוצה במרכז ומניחה קובית חמאה.. מחכה רגע שנמסה וזהו, הביס ...
25/09/2025
עוגיות מתובלות ועוד
›
..כאשר ריח הדבש והתבלינים ממלא את הבית, ישנם כבר המציצים כאן לתנור .!היום יש לנו עוגיות כהות, עשירות, והכי הכי עם טעם של עוד אוויר סתיו מתח...
מפינת המתכון הקצר- להכין בבית פיתות עם קמח מלא ועוד
›
פיתות .מהמתכון הזה נקבל 8 פיתות קטנות יחסית, כהות וטעימות. ההכנה פשוטה, מהירה וטעימה :בקערת מיקסר מערבבים מאתיים וחמישים (250) גרם קמח ללחם...
24/09/2025
סקרפצ'ה קישואים כזו טרם אכלתם
›
סקרפצ'ה ? סקרפצ'יה איטלקית- מה זה בכלל הנה דוגמה טעימה למה שקורה למי שמקבלת מתכון מאתר חו"ל ומקוששת.. קישואים ומיד רצה להכין א...
23/09/2025
קרקרים הכי טעימים ועוד
›
קרקרים מאורה קליפרטיק, שפית/שותפה במסעדת סופרה בקיימברידג', מסצ'וסטס קוראת לקרקרים הפריכים הללו 'קרקרים פלאפל'. קראתי אותה ב...
04/05/2025
מגזין דברים טובים - מאי 4.5.2025
›
תותים עוד רגע סוף עונת התותים אז בואו ונכין סורבה תותים בטעם חדש!. הסורבה הזה קל הכנה (במכונת גלידה), צבעו אדום עז והניחוח עדין של ורדים, ה ...
18/03/2025
הרוטב הטעים ביותר בעולם
›
במידה ואתם מחפשים רוטב שייתן לכל מנה שלכם טוויסט חרפרף וממכר – הגעתם למקום הנכון!. הרוטב הזה מבוסס על פלפלים חריפים וכוסברה, הוא קל הכנה, בע...
13/03/2025
רוטב פלפלים חריפים של השף פאדי קטאן
›
השף פאדי קטאן ממליץ להוסיף את הרוטב החריף שלו לצלחת עם גבינת לאבנה או למרק עדשים. הייתי חייבת לנסות ולהכין קודם כל את הרוטב !. וזה הצליח. שב...
›
Home
View web version