~~פאדג' שוקולד~~
פאדג' שוקולד
מבוסס על מתכון של דונה היי עם עיבוד שלי
החומרים
ארבע מאות גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
ארבע מאות גרם = פחית חלב מרוכז משומר הולנדי
כפית תמצית וניל
מאה וחמישים גרם חמאה קצוצה
כף וחצי ליקר תפוז- אני שמתי רום אמברה
ההכנה:
בסיר לשים את השוקולד בקוביות בודדות, חלב מרוכז, וניל, חמאה וליקר.לבשל ולערבב על להבה נמוכה עד שהשוקולד נמס
להגביר את הלהבה ולהרתיח בעדינות במשך 3-4 דקות עד שהתערובת חלקה וסמיכה מעט.
לצקת את התערובת החמה לתבנית מרופדת/משומנת. גודל התבנית המומלץ הוא 16 ס"מ- תבנית ריבועית. אני השתמשתי בתבנית ריבועית בגודל 20 ס"מ
ליישר את התערובת. לכסות בנייר כסף ולאחסן במקרר במשך 4 עד 5 שעות.
בעזרת סכין חדה,לחתוך את הפאדג' לקוביות קטנות/בגודל הרצוי.לאחסן בקרור.
הפאדג' הזה מצויין ! נסו ותהנו
מבוסס על מתכון של דונה היי עם עיבוד שלי
החומרים
ארבע מאות גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
ארבע מאות גרם = פחית חלב מרוכז משומר הולנדי
כפית תמצית וניל
מאה וחמישים גרם חמאה קצוצה
כף וחצי ליקר תפוז- אני שמתי רום אמברה
ההכנה:
בסיר לשים את השוקולד בקוביות בודדות, חלב מרוכז, וניל, חמאה וליקר.לבשל ולערבב על להבה נמוכה עד שהשוקולד נמס
להגביר את הלהבה ולהרתיח בעדינות במשך 3-4 דקות עד שהתערובת חלקה וסמיכה מעט.
לצקת את התערובת החמה לתבנית מרופדת/משומנת. גודל התבנית המומלץ הוא 16 ס"מ- תבנית ריבועית. אני השתמשתי בתבנית ריבועית בגודל 20 ס"מ
ליישר את התערובת. לכסות בנייר כסף ולאחסן במקרר במשך 4 עד 5 שעות.
בעזרת סכין חדה,לחתוך את הפאדג' לקוביות קטנות/בגודל הרצוי.לאחסן בקרור.
הפאדג' הזה מצויין ! נסו ותהנו
חניתה הראל©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי.עולם קולינרי עשיר וטעים
No comments:
Post a Comment
Thank you ! תודה לכם !