סיפור קטן על כריך גדול
ישנם סיפורי אוכל שאפשר לאכול עם העיניים ורק עם תמונות גם ללא טקסט. סיפורי אוכל שאפשר לראות מהסוף להתחלה..ככה נאכלה הלחמנייה לארוחת ערב קלה וביתית, הלחמנייה אפוייה בבית, זרויה בתוכה פיסות קטנטנות של פלפלים קלויים. מרכיבים משובחים, לחמנייה שנאפתה בקפדנות ובאהבה הולידה כריך בריא וטעים
מה היה בתוך הלחמניה? חרדל דיז'ון חריף, מיונז משובח, עגבניות מיובשות שנאפו בתנור שילשום, מללפון טרי פרוס דק, עלי בייבי ורוקט, נקניק מפולפל..הכל ארוז בלחמנייה חמימה שרק יצאה מהתנור זרויה בתוכה בפיסות פלפל קלוי
מתכון ללחמניות עם פלפל קלוי
מה היה בתוך הלחמניה? חרדל דיז'ון חריף, מיונז משובח, עגבניות מיובשות שנאפו בתנור שילשום, מללפון טרי פרוס דק, עלי בייבי ורוקט, נקניק מפולפל..הכל ארוז בלחמנייה חמימה שרק יצאה מהתנור זרויה בתוכה בפיסות פלפל קלוי
מתכון ללחמניות עם פלפל קלוי
:הבצק ל- 8 יח' גדולות מורכב מ
שני פלפלים אדומים קלויים
כוס וחצי מים פושרים
שבעה גרם שמרים יבשים
שתי כפיות סוכר
חצי קילו קמח לבן רגיל
כפית מלח
כף שמן זית
וביצה טרופה למריחה מעל הלחמניות ולפני האפייה
את הפלפל הקצוץ מוסיפים לבצק בלישה של מספר דקות לאחר שתפח כשעה
יוצרים 8 לחמניות עגולות ומתפחים כ- 40 דקות
אפייה - כ 3/4 שעה בחום של 180
שני פלפלים אדומים קלויים
כוס וחצי מים פושרים
שבעה גרם שמרים יבשים
שתי כפיות סוכר
חצי קילו קמח לבן רגיל
כפית מלח
כף שמן זית
וביצה טרופה למריחה מעל הלחמניות ולפני האפייה
את הפלפל הקצוץ מוסיפים לבצק בלישה של מספר דקות לאחר שתפח כשעה
יוצרים 8 לחמניות עגולות ומתפחים כ- 40 דקות
אפייה - כ 3/4 שעה בחום של 180
חניתה הראל©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי.עולם קולינרי עשיר וטעים
No comments:
Post a Comment
Thank you ! תודה לכם !