קוויאר חצילים צרפתי
קוויאר חצילים צרפתי(ממרח) המוגש עם מקלוני לחם אנגליים = ארוחת בוקר/ערב של פיינשמקרים רעבים שביקשו עוד
קוויאר חצילים
חציל גדול
עגבניה קטנטנה מוצקה קלופה ללא גרעינים ,חתוכה לרבעים
בצל שאלוט קלוף וחצוי /בצל רגיל קטנטן
שן עד -2 שיני שום
שישים מ"ל שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
:אופן ההכנה
אופים את החציל הרחוץ בתנור/טוסטר בחום בינוני עד שהוא מתרככך (כ- 35 דקות). לצנן מעט ולקלף ולסנן מנוזלים עודפים
לטחון את החציל והעגבניה במעבד מזון. להוסיף בצל ושום ולטחון יחד
.להעביר לקערית. לתבל במלח (רבע כפית מלח גס או לפי הטעם) ופלפל
לערבב פנימה את השמן
.לשמור בקרור
חציל גדול
עגבניה קטנטנה מוצקה קלופה ללא גרעינים ,חתוכה לרבעים
בצל שאלוט קלוף וחצוי /בצל רגיל קטנטן
שן עד -2 שיני שום
שישים מ"ל שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
:אופן ההכנה
אופים את החציל הרחוץ בתנור/טוסטר בחום בינוני עד שהוא מתרככך (כ- 35 דקות). לצנן מעט ולקלף ולסנן מנוזלים עודפים
לטחון את החציל והעגבניה במעבד מזון. להוסיף בצל ושום ולטחון יחד
.להעביר לקערית. לתבל במלח (רבע כפית מלח גס או לפי הטעם) ופלפל
לערבב פנימה את השמן
.לשמור בקרור
חניתה הראל©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי.עולם קולינרי עשיר וטעים
No comments:
Post a Comment
Thank you ! תודה לכם !