לצ'ו ירקות וביצים
אני עורמת ירקות בסופר הקרוב ונזכרת .. "השתמשי רק בפלפלים ירוקים בהירים" .. דברי אימי שנהגה להכין לנו ל'צו כשהיינו ילדים, גם כארוחה קלה. הפלפלים הירוקים הבהירים מקנים ללצ'ו את טעמו המיוחד. (באופן רגיל יש לי חיבה דווקא לפלפלים הכהים והבשרניים יותר). לצ'ו זו ארוחת- מחבת זריזה, טעימה פשוטה ומשביעה
ל'צו - לשני סועדים רעבים
:החומרים
בצל
שני פלפלים ירוקים בהירים
שתי עגבניות
מלח
פלפל שחור
שתי ביצים
:אופן ההכנה
.לטגן את הבצל הקצוץ עד שהוא מזהיב
.להוסיף למחבת את הפלפלים הקצוצים ולהמשיך לבשל עם מכסה למשך דקות ספורות
.להוסיף את העגבניות הקצוצות. לערבב ולבשל עד שהירקות מתרככים. לתבל לפי הטעם
.לטרוף את הביצים בקערית ולצקת על הירקות, לבחוש עד שהביצים עשויות היטב
לאכול חם או קר
* ניתן לחתוך את הירקות קטן יותר
שווה לעקוב אחר הטוויטר הזה
:החומרים
בצל
שני פלפלים ירוקים בהירים
שתי עגבניות
מלח
פלפל שחור
שתי ביצים
:אופן ההכנה
.לטגן את הבצל הקצוץ עד שהוא מזהיב
.להוסיף למחבת את הפלפלים הקצוצים ולהמשיך לבשל עם מכסה למשך דקות ספורות
.להוסיף את העגבניות הקצוצות. לערבב ולבשל עד שהירקות מתרככים. לתבל לפי הטעם
.לטרוף את הביצים בקערית ולצקת על הירקות, לבחוש עד שהביצים עשויות היטב
לאכול חם או קר
* ניתן לחתוך את הירקות קטן יותר
שווה לעקוב אחר הטוויטר הזה
No comments:
Post a Comment
Thank you ! תודה לכם !