מדור חדש נולד ברגע זה ושמו בישראל - אחד ביום . המלצה יומית על סרטון אחד קסום, אתר אחד מעולה, בלוג אחד משובח, צילום משגע ,מנה מנצחת, שף גאון והפתעות נוספות
באיזה תדירות יופיע המדור ? בכל עת שתנוח המוזה (הטובה) על בעלת בלוג זה , במקרה אני. כשלא יופיע המדור יהיו כאן בישולים טעימים במיוחד. עשרות מתכונים חדשים ממתינים (בסבלנות) לצאת לאור לעולם
!היכונו - מתחילים
אתר (לא רק) לילדים
:שם האתר
The Kid Should See This
Rion Nakaya בעלת האתר
:וזה מה שכותבת בעלת האתר בפתיח
There's just so much science, nature, music, arts, technology, storytelling and assorted good stuff out there that my kids (and maybe your kids) haven't seen. It's most likely not stuff that was made for them...
But we don't underestimate kids around here.
.למה האתר טוב כל כך ? כי בכולנו מסתתר ילד אחד קטן
בלוגר אוכל
:שם הבלוג
A Tuscan foodie in America
:וזה מה שהוא כותב בפתיח
You always hear about American people going to Tuscany and falling in love with Tuscan food, right? Well I am the "other" guy: I am the Tuscan guy who came to the US and fell in love with American food.
אתמול צפיתי בהנאה בפרוסת לחם ורדרדה בפייסבוק. הלחם (הטוסקני) עם היין סיקרן אותי והלכתי לחקור אודותיו קצת ברשת. בדף התוצאות הראשון בגוגל הגעתי לבלוגר החביב הזה. נפלתי ברשתו, התחברתי לדף הפייסבוק שלו והלכתי לקרא מה הוא עושה. האובססיה שלו (כך הוא מכנה את זה) להגיע לתוצאה מאוד מסויימת בפוקאצ'ה (שמבוססת גם במשהו על הלחם ללא לישה של ג'ים לאשי ובעלת תוצאה סופית מחוררת ויפה שהניבה עשרות נסיונות קודמים , ובכלל ה'לא לישה' מוזכר בהסיטוריה של הקולינריה הרומית עוד טרם הגילוי האמריקאי) הביאו למסקנה מהירה שיש כאן עסק עם איש רציני ,פרפקציוניסט וזה לטעמי ובמיוחד שהוא עושה את זה בטוב טעם. בלוג אוכל מהטובים
:שם הבלוג
A Tuscan foodie in America
:וזה מה שהוא כותב בפתיח
You always hear about American people going to Tuscany and falling in love with Tuscan food, right? Well I am the "other" guy: I am the Tuscan guy who came to the US and fell in love with American food.
אתמול צפיתי בהנאה בפרוסת לחם ורדרדה בפייסבוק. הלחם (הטוסקני) עם היין סיקרן אותי והלכתי לחקור אודותיו קצת ברשת. בדף התוצאות הראשון בגוגל הגעתי לבלוגר החביב הזה. נפלתי ברשתו, התחברתי לדף הפייסבוק שלו והלכתי לקרא מה הוא עושה. האובססיה שלו (כך הוא מכנה את זה) להגיע לתוצאה מאוד מסויימת בפוקאצ'ה (שמבוססת גם במשהו על הלחם ללא לישה של ג'ים לאשי ובעלת תוצאה סופית מחוררת ויפה שהניבה עשרות נסיונות קודמים , ובכלל ה'לא לישה' מוזכר בהסיטוריה של הקולינריה הרומית עוד טרם הגילוי האמריקאי) הביאו למסקנה מהירה שיש כאן עסק עם איש רציני ,פרפקציוניסט וזה לטעמי ובמיוחד שהוא עושה את זה בטוב טעם. בלוג אוכל מהטובים
No comments:
Post a Comment
Thank you ! תודה לכם !