ירקות ביין מרלו או ביין אדום יבש - מנת תוספת טעימה
חמש מאות גרם סלק קלוף- כארבעה סלקים קטנים
ארבע כפות שמן זית
חופן עלי טימין טריים
ארבע כפות שמן זית
חופן עלי טימין טריים
מאה וחמישים מ"ל יין מרלו או יין אדום יבש לבחירתכם
חופן גדול של עלי כוסברה טריים
מלח אטלנטי
פלפל שחור גרוס טרי
חופן גדול של עלי כוסברה טריים
מלח אטלנטי
פלפל שחור גרוס טרי
:אופן ההכנה
לחתוך כל גזר ל- 5 חלקים או לחתיכות באורך כ 4 ס"מ
לחתוך את הסלקים לטריזים.
לחמם את השמן במחבת גדולה.
להוסיף את הירקות בשכבה אחת יחד עם עלי טימין.
לבשל כ- 10 דקות. לבחוש לעיתים
לחתוך כל גזר ל- 5 חלקים או לחתיכות באורך כ 4 ס"מ
לחתוך את הסלקים לטריזים.
לחמם את השמן במחבת גדולה.
להוסיף את הירקות בשכבה אחת יחד עם עלי טימין.
לבשל כ- 10 דקות. לבחוש לעיתים
.להוסיף למחבת את היין ולהביא לרתיחה
לבשל על להבה מתונה מכוסה עד לריכוך הירקות, משך 20-25 דקות. לנער את המחבת/לערבב מדי פעם.
לכבות את הלהבה, להוסיף חופן עלי כוסברה קצוצה לכסות ל- 5 דקות. להגיש חם/פושר
לכבות את הלהבה, להוסיף חופן עלי כוסברה קצוצה לכסות ל- 5 דקות. להגיש חם/פושר
.מתכון מעובד מכתבה צימחונית במגזין דלישס מלפני שנים אחדות
:ותמונות משלבי ההכנה
רשימת מרכיבים |
חלק מהירקות כבר חתוכים |
הירקות מבושלים חלקית לפני הוספת היין |
שלומי שבן- כולם אומרים
חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2013
No comments:
Post a Comment
Thank you ! תודה לכם !