צ'יפס תפוחי אדמה
צ'יפס תפוחי אדמה
איך מכינים ?
אופים תפוחי אדמה רחוצים, יבשים ובקליפתם עד לריכוך. אפיתי בטוסטר אובן 3 תפודים בגודל בינוני. האפייה בחום בינוני 180 מעלות.
מצננים במקרר (אפשרי לשמור במקרר עד 4 ימים).
חוצים כל תפוד וחותכים לפרוסות דקות יחסית לאורך .
מטגנים בסבבים בשמן בגובה כ- 5 ס"מ עד להזהבה טובה. אני טיגנתי בשמן קנולה במחבת עמוקה וקטנה יחסית.
.הופכים לפחות פעם, פעמיים את הצי'פס בזמן הטיגון
. זמן הטיגון קצר יחסית
מצננים במקרר (אפשרי לשמור במקרר עד 4 ימים).
חוצים כל תפוד וחותכים לפרוסות דקות יחסית לאורך .
מטגנים בסבבים בשמן בגובה כ- 5 ס"מ עד להזהבה טובה. אני טיגנתי בשמן קנולה במחבת עמוקה וקטנה יחסית.
.הופכים לפחות פעם, פעמיים את הצי'פס בזמן הטיגון
. זמן הטיגון קצר יחסית
מוציאים בכף מחוררת על נייר סופג/נייר מגבת.
מפזרים מיד ובנדיבות מלח אטלנטי.
התוצאה טעימה: צ'יפסים רכים מבפנים ופריכים מבחוץ.
* הרעיון המוצלח - מאתר טסטינג טייבל .
* הרעיון המוצלח - מאתר טסטינג טייבל .
וככה לפני הטיגון:
מתי כספי - ברית עולם
חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2013
No comments:
Post a Comment
Thank you ! תודה לכם !