השף מנהל במשותף עם מידורי אשתו, מסעדת 12 מושבים הנחשבת לבית (איטריות) הסובה הטוב בעולם. הוא לש, חותך ומכין הכול טרי, בעבודת יד ולפי הזמנה
בסימפוזיון 'מאד פיד' ביקרו המונים באוהל בו רחשו סירים, הונחו שולחנות וקערות בקדמת הבמה. האורות עומעמו, שקט מוחלט: השף מלווה באשתו מציגים במקצועיות רבה: הכנת איטריות סובה עבודת יד
עשרים וחמש דקות של רידוד, חיתוך ובישול, מידורי, אשתו ויד ימינו של המאסטר משקיפה מהצד ותומכת. כשהוא מסיים את מלאכתו, היא משלימה את הבישול והגשת הקערות לקהל
עשרים וחמש דקות של רידוד, חיתוך ובישול, מידורי, אשתו ויד ימינו של המאסטר משקיפה מהצד ותומכת. כשהוא מסיים את מלאכתו, היא משלימה את הבישול והגשת הקערות לקהל
Tatsuru Rai : chef and owner of Hokkaido’s Rakuichi Soba
No comments:
Post a Comment
Thank you ! תודה לכם !