30/01/2017

צפו : כך מכינים היום בסין אטריות סיניות (ארוכות) בטכניקה עתיקה

The Art of Making 9-Foot Noodles by Hand

כל זה מתרחש בחווה סינית המונה 300 עובדים. לין פאגאן בן ה- 51, ממשיך מסורת עתיקה בת 300 שנה בהכנה ידנית של איטריות 
האיטריות הללו ארוכות במיוחד ונדרשות 16 שעות להכנתן ואת סוד ההכנה למד לין מדודו. הבצק הדביק נילוש ידנית, האיטריות הטריות נמתחות על קרשי עץ עד שהן נהפכות לדקיקות, לאחר 3-4 שעות ייבוש, האיטריות נארזות במארזי במבוק
פאגאן יחד עם אשתו מכינים את האיטריות מדי יום ונעזרים בזקני השבט היודעים גם הם את סוד ההכנה

 

No comments:

Post a Comment

Thank you ! תודה לכם !