דבש
.עשרה שפים חולקים רעיונות מעניינים לשימוש בדבש
חריף לי
קהילת פייסבוק (ציבורית) לחובבי פלפלים חריפים: ייעוץ ושיתוף בזני פלפלים, טיפים להנבטה, גידול וטיפוח, עונת שתילה מומלצת, זרעי פלפל היכן רוכשים/עם מי מחליפים וכמובן שיש גם מתכונים, חריפים אש. הנה הקהילה
~~~~ ❤ליקר השזיפים של אמא שלי❤~~~
קהילת פייסבוק (ציבורית) לחובבי פלפלים חריפים: ייעוץ ושיתוף בזני פלפלים, טיפים להנבטה, גידול וטיפוח, עונת שתילה מומלצת, זרעי פלפל היכן רוכשים/עם מי מחליפים וכמובן שיש גם מתכונים, חריפים אש. הנה הקהילה
מקור התמונה |
הליקר שבצילום הוכן (לא השנה) על ידי אמא שלי. היום היא מוסרת שקל להכין והליקר טעים מאוד. הצבע האדמדם מתקבל מציפת הפרי. השתמשו בשזיפי שגיב סגלגלים שימכרו בארץ בשבועות הקרובים
:מרכיבים לליקר של אמא
קילו שזיפי שגיב חצויים/ברבעים- משקל לאחר גלעון
:מרכיבים לליקר של אמא
קילו שזיפי שגיב חצויים/ברבעים- משקל לאחר גלעון
חצי ליטר (500 מ"ל) וודקה או שנאפס
שלוש מאות (300) גרם סוכר לבן
--
--
.לערבב הכול בצינצנת גדולה
.לאחר 4-5 שבועות לסנן מהשזיפים. השזיפים השיכורים טעימים לאכילה
.להעביר את הליקר לבקבוק
.יפה להגשה כמתנה מהמטבח שלכם
.יפה להגשה כמתנה מהמטבח שלכם
המלצה על קטגוריות האנימציה באתר הסרטים הקנדי (קישור) סרטון האנימציה מגולל את סיפור טיול הכבישים המשפחתי ברחבי הערבות הקנדיות בשנות ה- 70 .מסען הארוך של 4 אחיות היושבות בחלק האחורי של המכונית וההשראה שהן מקבלות רגע לפני שהנסיעה הופכת בלתי נסבלת
.כניסה לאתר + מומלץ להירשם לניוזלטר של האתר
.כניסה לאתר + מומלץ להירשם לניוזלטר של האתר
מקור |
YARNSUB אתר החוטים
אתר מקצועי שהוקם על ידי וונדי פטרסון ודיויד (האיש הטכני) המספק מידע רב על חוטים מגוונים גם כאלו שכבר לא מייצרים, חוטים חדשים, חוטים חליפיים, המלצות על ספרי סריגה חדשים שיצאו לאור ועוד הרבה. האתר אינו אתר מכירה ויש לו ניוזלטר נהדר(!) אחת למספר שבועות. לחצו כאן לכניסה
פייסבוק
אינסטגרם
טוויטר
גינת התבלינים הקטנה שלנו
..נעים למולל את עלי הלימונית, המנטה, האורגנו, הבזיליקום ואז להסניף. כל אחד לחוד
.אדנית התות שדה שולחת שלוחות חדשות לקרוב ולרחוק. מסקרן כמה תותים יהיו לנו ומתי
תות שדה |
השארתי בצד 2 עגבניות שרי, רוקנתי את תוכנן לתוך אדמה (לא עמוק) בבקבוק סודה חתוך (החלק התחתון של הבקבוק). והם נבטו מהר מאוד. מושקים בטפטופים עדינים
עגבניות שרי |
מרתיחה בקלחת מלאה בחציה מי ברז, חופן עלי מנטה שטופים. כשהמים מתכהים כתה מכבה ומניחה להתקרר לפושר. מסננת ומעבירה לקנקן שתייה גדול. מדללת במים מורתחים קרים, מוסיפה מיץ לימון סחוט טרי (חצי עד לימון שלם בינוני) ואפשר ולא חובה להמתיק בחצי כפית או כפית דבש. משקה טעים ומרענן
-
*בשבועות הקרובים נערוך הגרלה חדשה של ספר בישול טעים במיוחד. פרטים יפורסמו ברשומה נפרדת*
חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2020 , מטעמים הוםמייד: ריבות, רטבים, ממרחים, כבושים ,מתנות מהמטבח, קרושה וכתיבת תוכן איכותי
גם כאן
https://www.facebook.com/lemongingerBlog
No comments:
Post a Comment
Thank you ! תודה לכם !