😎 ! כבשתי בסערה: ג'ינג'ר כבוש הכי טעים. אוהבים? - רוצו להכין
:לצינצנת קטנה
מאתיים חמישים מ"ל מי ברז
חמישים גרם ג'ינג'ר טרי - אין צורך לקלוף רק לרחוץ וליבש - לפרוס דק מאוד (בעזרת סכין/מנדולינה)
כפית מדידה מלח דק
מאה וחמישים מ"ל חומץ אורז
שתי כפות סוכר לבן
-
.בקלחת להרתיח את המים עם חצי כפית מלח דק
להוסיף את פרוסות הג'ינג'ר ולהרתיח 2-3 דקות. לסנן היטב במסננת דקה (מומלץ ליבש במגבת נייר)
.לשים את הג'ינג'ר בצנצנת קטנה סטרילית
.באותה הקלחת להביא לרתיחה את החומץ
.להסיר מהלהבה, להוסיף ולערבב להמסה עם הסוכר ויתרת (חצי כפית) המלח
.לצקת את התחמיץ על הג'ינג'ר שבצנצנת. לסגור את הצנצנת עם מכסה להכניס למקרר כשפושר
לג'ינג'ר כבוש בצבע ורדרד יש להוסיף פיסת סלק לצנצנת לפני מזיגת החומץ החם
Tom Hunt קרדיט - המתכון פורסם בגרדיאן הבריטי - ינואר 2021
Honey Bees - Make Honey
:יצירת קרושה חדשה שלי
חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על הצילומים, התכנים והתמונות שלי 2005-2021
מטעמים הום-מייד: ריבות, רטבים, ממרחים, כבושים ,מתנות מהמטבח, קרושה וכתיבת תוכן איכותי
https://www.facebook.com/lemongingerBlog
No comments:
Post a Comment
Thank you ! תודה לכם !