? הכיצד הנשים הצרפתיות אינן משמינות
'French Women Don't Get Fat'
שמו של הספר אותו חיברה הצרפתיה מירלה ג'וליאנו .זהו אינו עוד ספר העוסק בדיאטות אלא מלמד כיצד לאכול, להשאר רזים ולבשל פשוט
מירלה אינה שפית אלא בשלנית ביתית ויש לה מספר טיפים שאני הולכת לאמץ. מי לא מעריץ את יפי גזרתן של הנשים הצרפתיות
-
:קורט טיפים של המחברת
לפתוח את היום בארוחת בוקר טובה. נכון, אין כאן חידוש, המחברת מציעה מתכון לארוחת בוקר מזינה ומלאת אנרגיה, זה מונע 'נישנושים' בהמשך, ו..אל תספרו לי על זה
לשבת לאכול בהנאה. חווית האוכל משתנה עם אכילה איטית . קחו את הזמן שלכם עם האוכל..גם במשך 20 דקות תמימות
מירלה מציינת מתכוני שפים מרובי מרכיבים ועמוסי הכנה (ובכלל מרבית השפים הם גברים..) רבים מאיתנו שבים לעת ערב מיום עבודה רעבים ומבקשים לעצמנו ארוחה משביעה במחצית השעה. זה אפשרי עם תכנון מוקדם. למשל ? ניצול שאריות
הכינו תבשיל עוף, את השאריות איכלו יום/יומיים לאחר מכן בסנדוויץ שלכם. כך הרווחתם ארוחה זריזה נוספת. גם תבשיל חם כגון רטטויי יהיה טוב למחרת לאו דווקא באופן ההגשה שהוכן באותו היום
לבשל זה לא רק להכין אוכל. זהו אקט של אהבה. מתן הנאה לסועדים וזמן איכות עם המשפחה והחברים
אגב אהבה ..זה מזכיר לי טיפ צילום של צלם אמריקאי - איך לעצב את צלחת האוכל שלכם הכי יפה
חשבו על עצמכם, כאילו אתם יוצאים לדייט (ראשון..)מה תלבשו? כיצד תתכוננו ?..כך עצבו את האוכל על הצלחת שלכם
:מקורות
סרטון וידאו - כאן
האתר של מירלה - כאן
french women don't get fat -כאן האתר
מדגם מתכונים מהספר - כאן
'French Women Don't Get Fat'
שמו של הספר אותו חיברה הצרפתיה מירלה ג'וליאנו .זהו אינו עוד ספר העוסק בדיאטות אלא מלמד כיצד לאכול, להשאר רזים ולבשל פשוט
מירלה אינה שפית אלא בשלנית ביתית ויש לה מספר טיפים שאני הולכת לאמץ. מי לא מעריץ את יפי גזרתן של הנשים הצרפתיות
-
:קורט טיפים של המחברת
לפתוח את היום בארוחת בוקר טובה. נכון, אין כאן חידוש, המחברת מציעה מתכון לארוחת בוקר מזינה ומלאת אנרגיה, זה מונע 'נישנושים' בהמשך, ו..אל תספרו לי על זה
לשבת לאכול בהנאה. חווית האוכל משתנה עם אכילה איטית . קחו את הזמן שלכם עם האוכל..גם במשך 20 דקות תמימות
מירלה מציינת מתכוני שפים מרובי מרכיבים ועמוסי הכנה (ובכלל מרבית השפים הם גברים..) רבים מאיתנו שבים לעת ערב מיום עבודה רעבים ומבקשים לעצמנו ארוחה משביעה במחצית השעה. זה אפשרי עם תכנון מוקדם. למשל ? ניצול שאריות
הכינו תבשיל עוף, את השאריות איכלו יום/יומיים לאחר מכן בסנדוויץ שלכם. כך הרווחתם ארוחה זריזה נוספת. גם תבשיל חם כגון רטטויי יהיה טוב למחרת לאו דווקא באופן ההגשה שהוכן באותו היום
לבשל זה לא רק להכין אוכל. זהו אקט של אהבה. מתן הנאה לסועדים וזמן איכות עם המשפחה והחברים
אגב אהבה ..זה מזכיר לי טיפ צילום של צלם אמריקאי - איך לעצב את צלחת האוכל שלכם הכי יפה
חשבו על עצמכם, כאילו אתם יוצאים לדייט (ראשון..)מה תלבשו? כיצד תתכוננו ?..כך עצבו את האוכל על הצלחת שלכם
:מקורות
סרטון וידאו - כאן
האתר של מירלה - כאן
french women don't get fat -כאן האתר
מדגם מתכונים מהספר - כאן
No comments:
Post a Comment
Thank you ! תודה לכם !