chef Gabriele Bonci
.סרטון וידאו חדש (19.3.2015) בן חמש דקות : חושף סודות מאחורי הקלעים של הפיצרייה הטובה בעולם
.הפיצה שאינה עגולה עשירה במרכיבים בלתי שגרתיים המקנים לה טעם ייחודי
:השף מגלה סודות אחדים ליצירת פיצה מושלמת
עבודה רצינית ומקצועית
הבצק פשוט ועשוי על בסיס קמח אורגני
הבצק 'נח' 72 שעות סה"כ: 48 שעות לפני העיצוב + 24 שעות אחרי
הבצק רך ובעל 90% מים
מרכיבי בצק נוספים: מלח, שמן זית כתית טהור, שמרי בירה או שמרים טבעיים
הקמח הנהדר וזמן התפיחה הארוך יוצרים פיצה מושלמת
.הפיצה מונחת בתבניות שטוחות וגדולות (לא עגולות)
את הפיצה מצפים באורגנו, פפריקה מעושנת, גרידת תפוז יבשה(המיובשת במקום) ושום
וגם - נקניק פרוס, חתיכות ברוקולי וגבינת מוצרלה
אפייה, אומר השף גבריאל, היא כמו נהיגה, יכולים להיות לך המרכיבים הטובים ביותר אך הבצק הוא המנוע
הבצק נאפה בתנור בחום 300 מעלות
Pizzarium is tiny and unassuming, and located far from the city center, in Rome’s Quartiere Trionfale.
No comments:
Post a Comment
Thank you ! תודה לכם !