28/11/2008

* November XI ~~ריבת חבוש ותפוח עץ~~

ריבת חבוש ותפוח עץ~~
 

הפתעה מתכון חדש :ריבת חבושים ותפוחים מופחתת סוכראיך מכינים?
חבושים
(בערך 2 גדולים)משקל כולל 700-850 גרם, לקלוף, לגלען ולפרוס לפרוסות חצי ס"מ
תפוחי עץ משקל כולל400-450 גרם קלופים, מגולענים, פרוסים בעובי 1/2 ס"מ
לשים את הפירות בקערה, לבזוק למעלה 100 גרם סוכר דמררה זהוב ולערבב
להוסיף קליפה של לימון ברצועות מלימון 1 או 2 לפי הטעם
להוסיף 20 מ"ל שמן קנולה
לערבב הכל
להעביר לתבנית אפיה קטנה
לכסות (גם בנייר כסף). לאפות בחום של 160 מעלות כ- 40 דקות
להסיר את הכיסוי, להמשיך לאפות עוד 30-40 דקות עד שהחבושים הופכים אדמדמים והסוכר ממש סירופ
להעביר לכלי זכוכית ולאחסן במקרר
להגיש כריבה, על לחם אגוזים או לנשנש חופשי
חניתה הראל©כל הזכויות שמורות על תכנים והתמונות.עולם קולינרי עשיר מוגש לכם בעברית

No comments:

assets Creative Commons License