17 August 2009

* August 17 חדשות מזון

?מה מתבשל היום ברשת
שיא הקיץ כעת ואין כמו אבטיח צונן, מרענן וגם אלכוהולי. מרתה סטיוארט במגזין האחרון של חודש יולי 2009 מציעה גירסא של אבטיח רווי בטקילה וליקר טריפל סק
 
?מה נחוץ ואיך מכינים את זה
ל- 4 סועדים
אבטיח קטן מחולק לרבעים וחתוך לפרוסות בעובי של 2.5 ס"מ
כוס סוכר- אני הייתי מפחיתה
שלושת רבעי כוס מים
חצי כוס טקילה
רבע כוס ליקר טריפל סק
שני ליים (אולי גם לימון יתאים) חצויים וחתוכים לטריזים
מלח גס
.לסדר את האבטיח בשכבה אחת בתבנית/כלי בגודל 20 על 30 ס"מ
:בסיר/קלחת להביא לרתיחה
.סוכר, מים, טקילה וטריפל סק. לבשל דקה עד שהסוכר נמס
.לצנן מעט ולצקת את הסירופ על האבטיח החתוך בתבנית
.לצנן במקרר קרוב לשעה
.להוציא את חתיכות האבטיח מהסירופ ולסדר על צלחת הגשה
.לסחוט מעל מיץ ליים ולתבל במלח גס
--
?מה זה : כתום, ארוך ועבה יותר מהגזר הישראלי הממוצע ומבוקש ברוסיה
התשובה : גזר ישראלי המשווק בגודל לא סטנדרטי לשוק הרוסי - להידיעה המלאה (כולל מקור תמונת שק הגזר) .כן, הם קונים מישראל גם תפוחי אדמה. מעניין טעמו של הסלט תפודים וגזר (עם המיונית והבשר ותוספות נוספות) הרוסי (סלט דה בף) עם מרכיבים מישראל
 

בצילום :נברשת מקורית : Antique Spoon Chandelier with Teacups
 
למי שמתעקש להאיר את חדר המגורים בכפות מעוצבות וספלי תה בסגנון עתיק. אפשר גם לתלות ספלים מהבית
אתר מזון ומשקה מציע מתכון לעוגיות סנדוויץ מעניין במיוחד
שתי עוגיות דקיקות עשויות על בסיס של פולנטה לימון ופרג ובאמצע הפתעה ורודה: סורבה של זן של אוכמניות-המתכון
-
אתר מיי רסיפיס מציע פנקוטה משוקולד לבן המוגשת עם רוטב שוקולד כהה מתכון ותמונה
הפעם הקינוח הקלאסי מופחת קלוריות במעט בגלל שימוש בחלב ושמנת ביחס דומה

הטלגרף הבריטי מציע לחגוג את הקיץ עם מגוון מתכוני פלפל- אדומים או צהובים, כולם מתקתקים. הכתבה מציע מתכונים ותמונות והדגמא בסרטוני וידאו
 

צילום : JOHN LAWRENCE מכאן

Restaurants and Institutions טרנד אמריקאי בנוגע לחסה-דיווח של ה
מסעדות מחדשות את התפריט עם מגוון מנות המבוססות על חסה - מתכונים ותמונות כאן

Mushroom Council קרדיט לצילום

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License