04/02/2013

* להכין עוגיות שיבולת השועל (והצימוקים)הטובות ביותר+פייג' :פיית העוגיות מברוקלין

:רשמו מתכון לעוגיות שיבולת השועל הטעימות ביותר שיש
טעים אצלנו במטבח, העוגיות קלות להכנה, הכמות תמלא לכם בדיוק 2 תבניות אפייה גדולות, אפשרי להכין מחצית הכמות

 
.זמן האפייה 12-14 דקות. זמן אפייה של 14 דקות יניב עוגיות פריכות קצת יותר
 עוגיות שיבולת שועל וצימוקים
הכמות: כ- 46 עוגיות
:החומרים
מאתיים גרם חמאה רכה
כוס ושליש הכוס סוכר דמררה זהוב
שתי ביצים גדולות
שתי כפיות תמצית וניל
כוס וחצי קמח לבן רגיל, מנופה
כפית סודה לשתייה, מנופה
חצי כפית מלח דק
כפית קינמון טחון
שלוש כוסות שיבולת שועל מהירת הכנה= לבישול= מקופסא
כוס ושליש הכוס צימוקים כהים, חלוטים ויבשים
--
תבנית גדולה או שתיים מרופדות בנייר אפייה
:אופן ההכנה
.לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות
.בקערת מיקסר לטרוף יחד משך דקות ספורות החמאה הרכה והסוכר
.להוסיף תמצית וניל והביצים
:בקערה נפרדת לערבב
.קמח, סודה לשתיה, מלח וקינמון
.בהדרגה ובמהירות נמוכה, להוסיף תערובת הקמח לקערת המיקסר
.לערבב לקערה, ידנית בעזרת כף את הצימוקים
.לערבב ידנית בעזרת כף את שיבולת השועל, להוסיף בחצאי כוסות, כך יקל הערבוב
.לכדרר כדורים בעזרת כף, כן, זה מעט דביק לידיים
להניח את הכדורים על תבנית האפייה במרחקים- מחצית כמות העוגיות על תבנית אחת. אפשרי לשטח מעט בעזרת היד
.לאפות כ- 13 דקות או 2 דקות נוספות עד שהעוגיות מוכנות וזהובות היטב

-היא טוענת ש
“Life tastes better with a cookie.”
...ואני מסכימה יחד עם זה שהייתי מתבלת גם במשהו נוסף
קוראים לה פייג' מק'קורדי-פלין והיא 'פיית העוגיות' מברוקלין. יש לה חברה קטנה לייצור עוגיות שהקימה בעצמה. בסרטון ראו את פייג' בעבודה, תענוג (היא עובדת עם כפפות ח"פ !) גם מארזי העוגיות פונקציונליים ויפים. רוצים למכור/למסור עוגיות גם כן? הכינו את עוגיות שיבולת השועל שבפוסט הזה ויש לכם סיפתח נהדר - ההצלחה מובטחת העוגיות הללו גם עמידות
!כתבו /ספרו לנו מה הכנתם
.ופייג'? -  גם אופה וגם יפה או אולי ההיפך גם חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2013

No comments:

assets Creative Commons License