09/02/2013

*עוגיות דאבל שוקולד צ'יפס

עוגיות דאבל שוקולד צ'יפס
והיום יש לנו עוגיות פריכות ועבות זרויות ב'דאבל שוקולד צ'יפס'. למי מכם שאיננו מכיר את המוצר, אלו נטיפי שוקולד בשני צבעים המורכבים משוקולד חלב/שוקולד לבן. הנטיפים נמכרים במרכולים יבוא טורקי. את מירב הנטיפים מכניסים לתערובת העוגיות, זה קל להכנה- הכל מעורב בקערה אחת של המיקסר (או ידנית). לפני האפייה זורים נטיפים נוספים מעל כדורי העוגיות, הנטיפים אינם שוקעים לגמרי וזה יפה כל כך וטעים, גללו למטה למתכון


עוגיות דאבל שוקולד צ'יפס
 ?איך מכינים
.מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות. מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה
בקערת מיקסר או קערה לערבוב ידנית מקרימים 150 גרם חמאה רכה עם רבע כוס סוכר חום כהה+שליש כוס סוכר לבן
.מוסיפים חלמון מביצה גדולה וכפית תמצית וניל
.מערבבים לקערה כוס וחצי קמח רגיל מעורב עם כפית אבקת אפייה מנופה
.להוסיף 130 גרם דאבל שוקולד צ'יפס
.ליטול כמות של כף תערובת, לגלגל לכדורים, להניחם על תבנית האפייה
.לשטח מעט כל כדור
.להניח מספר נטיפי שוקולד צ'יפס על כל עוגיה
.לאפות בחום בינוני עד שהעוגיות זהובות ומוכנות
-
:עדכון
אני יודעת שרבים מכם , קוראי היקרים הכנתם את כיסני הגבינה האוסטריים. לאור טעמם הנפלא, הכנתי אותם אתמול שוב ובכמות כפולה. מתברר, שאפייתם בתבנית קטנה יותר כשהם כמעט צמודים זה לזה לפני האפייה, מניבה מאפים הנראים קצת אחרת ולא פחות דוגמנים. צולם במצלמת הנייד, שבת שלום

חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2013

No comments:

assets Creative Commons License