והפעם מפינת המתכון המהיר, גרגירי חומוס אפויים בטעם מייפל וסוכר חום
זוכרים את גרגירי החומוס האפויים המלוחים מלפני כמעט 3 שנים? המתכון הפך ללהיט והוכן אצל רבים מכם בבית
אפשר ורצוי לגוון את המתכון בטעם מתוק בתוספת קטנה (יחסית) של סוכר חום כהה וסירופ מייפל- אמיתי בלבד
זוכרים את גרגירי החומוס האפויים המלוחים מלפני כמעט 3 שנים? המתכון הפך ללהיט והוכן אצל רבים מכם בבית
אפשר ורצוי לגוון את המתכון בטעם מתוק בתוספת קטנה (יחסית) של סוכר חום כהה וסירופ מייפל- אמיתי בלבד
אפשר להשתמש בחומוס מבושל מוכן כבר במשקל 450 גרם, או עשו כמוני, בריא וטעים יותר- השרו את גרגירי החומוס לפחות ללילה, למחרת בשלו אותם לריכוך, ערבבו עם יתר המרכיבים (המעטים) ואפו בתנור
חומוס אפוי עם סוכר חום ומייפל
:ההכנה