The Art of Making 9-Foot Noodles by Hand
כל זה מתרחש בחווה סינית המונה 300 עובדים. לין פאגאן בן ה- 51, ממשיך מסורת עתיקה בת 300 שנה בהכנה ידנית של איטריות
האיטריות הללו ארוכות במיוחד ונדרשות 16 שעות להכנתן ואת סוד ההכנה למד לין מדודו. הבצק הדביק נילוש ידנית, האיטריות הטריות נמתחות על קרשי עץ עד שהן נהפכות לדקיקות, לאחר 3-4 שעות ייבוש, האיטריות נארזות במארזי במבוק
פאגאן יחד עם אשתו מכינים את האיטריות מדי יום ונעזרים בזקני השבט היודעים גם הם את סוד ההכנה