!!יש (הרבה) קינמון בלחמניה שלי
לחמניות בגודל ענק, רכות וטעימות להפליא. הלחמניות ממולאות בסוכר זהוב וקינמון. בצק הלחמניות מכיל גם כמות קטנה של קורנפלור המקנה רכות נוספת לבצק העשיר. כמות השמרים בבצק קטנה באופן מכוון, הבצק מצריך תפיחה ארוכה מהרגיל. גם הלחמניות יתפחו שעה לפני כניסתן לתנור. הטעם שבאיטיות. האפייה תהיה בחום בינוני מעל מחצית השעה. הלחמניות תופחות וממלאות את שטח התבנית. במידה ופני הלחמניות משחימים מהר מדי במהלך האפייה, כסו אותן ברדיד אלומניום והמשיכו לאפות עד שהן זהובות חומות. הלחמניות רכות ובמיטבן כשהן עדיין חמימות או ביום שנאפו, שעות ספורות מתום האפייה. לטעמנו, אפשרי ששניים יתחלקו בלחמניית ענק אחד, בתנאי שרק אחד מקבל את לב הלחמניה הרך והמתוק... נותרו לחמניות ? - הקפיאו אותן שלמות או חצויות. אצלנו, הלחמניות היו אהובות מאוד גם על ידי הקטנים שבחבורה
לחמניות בגודל ענק, רכות וטעימות להפליא. הלחמניות ממולאות בסוכר זהוב וקינמון. בצק הלחמניות מכיל גם כמות קטנה של קורנפלור המקנה רכות נוספת לבצק העשיר. כמות השמרים בבצק קטנה באופן מכוון, הבצק מצריך תפיחה ארוכה מהרגיל. גם הלחמניות יתפחו שעה לפני כניסתן לתנור. הטעם שבאיטיות. האפייה תהיה בחום בינוני מעל מחצית השעה. הלחמניות תופחות וממלאות את שטח התבנית. במידה ופני הלחמניות משחימים מהר מדי במהלך האפייה, כסו אותן ברדיד אלומניום והמשיכו לאפות עד שהן זהובות חומות. הלחמניות רכות ובמיטבן כשהן עדיין חמימות או ביום שנאפו, שעות ספורות מתום האפייה. לטעמנו, אפשרי ששניים יתחלקו בלחמניית ענק אחד, בתנאי שרק אחד מקבל את לב הלחמניה הרך והמתוק... נותרו לחמניות ? - הקפיאו אותן שלמות או חצויות. אצלנו, הלחמניות היו אהובות מאוד גם על ידי הקטנים שבחבורה