04 November 2008

** November III עוגיות ג'ינג'ר שוקולד

~~עוגיות שוקולד ג'ינג'ר חצי רכות~~


עוגיות שוקולד ג'ינג'ר חצי רכות
המרכיבים

מאתיים גרם שוקולד
כוס וחצי קמח + 1 כף קמח
כפית ורבע אבקת ג'ינג'ר טחון
כפית קינמון טחון
רבע כפית ציפורן
רבע כפית מוסקט טחון
כף קקאו
מאה ועשרים (120) גרם חמאה
כף ג'ינג'ר טרי מגורד דק
חצי כוס סוכר חום כהה
חצי כוס מולסה
כפית סודה לשתיה מנופה


ההכנה

.לקצץ שוקולד לחתיכות קטנות בעזרת סכין
בקערה בינונית לנפות את הקמח. להוסיף: ג'ינג'ר טחון, קינמון, ציפורן, מוסקט וקקאו.
בקערה אחרת (של מיקסר או ידנית) לטרוף חמאה וג'ינג'ר טרי במשך כ- 4 דקות.
להוסיף לקערה סוכר חום לערבב היטב

.להוסיף מולסה
בקערית קטנה להמיס סודה לשתיה בכפית וחצי מים רותחים.
להוסיף מחצית כמות תערובת הקמח לתערובת העוגיות שבקערה הגדולה

. להוסיף תערובת סודה לשתיה
כעת להוסיף יתרת תערובת הקמח.
להוסיף שוקולד קצוץ.
לצנן את תערובת העוגיות במקרר לפחות לשעתיים, רצוי אף יותר זמן,
התערובת צריכה להיות מוצקה
:אפייה
לחמם תנור לחום של 160 מעלות
לגלגל מהבצק כדורים קטנים (בגודל של קצת פחות מ-4 ס"מ). להניח על נייר אפייה בתבנית גדולה של התנור, במרחקים של כחמישה ס"מ אחת מהשניה
לאפות את העוגיות 10-12 דקות בתנור החם. העוגיות יתבקעו מעט

.לצנן דקות ספורות בתבנית בתום האפיה לפני העברה לרשת לצינון

חניתה הראל©כל הזכויות שמורות על תכנים והתמונות.עולם קולינרי עשיר מוגש לכם בעברית

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License