29 April 2009

* April 26 עוגת לימון והפורטרטים של ויקטוריה

~~עוגת לימון~~
 

עוגת לימון
עוגה רכה טעימה ומפנקת. נצלו את סוף-עונת-הלימון
בואו נתחיל: תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ
החומרים:
מאתיים גרם חמאה רכה
מאה ושלושים גרם סוכר לבן
ארבע ביצים גדולות
כפית תמצית וניל אמיתית
זסט מלימון
מאתיים ושמונים גרם קמח לבן רגיל מנופה
שתי כפיות אבקת אפיה
רבע כפית מלח
רבע כוס מיץ לימון (60 מ"ל)
זיגוג:
שבעים גרם אבקת סוכר מעורב עם 2 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:
לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות. להכין תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ.
בקערת המיקסר לטרוף במשך 3 דקות: חמאה וסוכר. להוסיף את הביצים, אחת בכל פעם ולהמשיך לטרוף. להוסיף תמצית וניל
בקערה נפרדת לנפות ולערבב: קמח, אבקת אפיה ומלח. להוסיף תערובת הקמח לסרוגין עם מיץ הלימון לתוך קערת המיקסר. לבחוש להמנע מערבוב רב
לצקת את התערובת לתבנית המוכנה. לאפות במשך 45 דקות או עד שמוכן (לבדוק עם קיסם עץ)
לצנן על רשת
להכנת הציפוי:לערבב מיץ לימון ואבקת סוכר ולצקת על העוגה הצוננת


ויקטוריה - ציירת הפורטרטים

הציור המצורף למעלה, נקרא "ברברה". זוהי יצירה של הציירת ויקטוריה סלבאך מניו יורק. לצפייה בכל תמונות הגלריה שלה לחצו נא כאן
ניתן לראות את היצירה "ברברה" באופן מוגדל -
כאן.
ויקטוריה מתמחה בציור פורטרטים בצבעים אקרילים, עבודות הציור של ויקטוריה מוצעות למכירה במחיר של אלפי דולר לציור בפורמט גדול של עשרות אינצ'ים. ויקטוריה מציירת פורטרטים מגיל צעיר ומייחדת לכל דמות הבעות פנים ואופי משל עצמו. התווים המצויירים מוסיפים חיות ועניין לכל יצירה. הציירת למדה במוזיאון של פיטסבורג והמשיכה בלימודי אומנות באוניברסיטת קרנגי מלון. לימודיה כללו ציור של מודלים ואנטומיה. בהמשך, עברה ויקטוריה לניו יורק והתמחתה בלימודי עיצוב אופנה, תחום בו גם עסקה והביעה את אהבתה לצבעים, טקסטורות ויצירתיות. טיוליה הניבו פורטרטים מעניינים של בני משפחה וחברים
'Friends'
זה שם הסדרה האחרונה של ויקטוריה
משנת 2008 מתרכזת ויקטוריה רק בציור. מקוה שאהבתם את עבודותיה, כמוני

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License