28 August 2009

*August 28 כריך עושים באהבה או לא עושים בכלל

סיפור קטן על כריך גדול
 

ישנם סיפורי אוכל שאפשר לאכול עם העיניים ורק עם תמונות גם ללא טקסט. סיפורי אוכל שאפשר לראות מהסוף להתחלה..ככה נאכלה הלחמנייה לארוחת ערב קלה וביתית, הלחמנייה אפוייה בבית, זרויה בתוכה פיסות קטנטנות של פלפלים קלויים. מרכיבים משובחים, לחמנייה שנאפתה בקפדנות ובאהבה הולידה כריך בריא וטעים
מה היה בתוך הלחמניה? חרדל דיז'ון חריף, מיונז משובח, עגבניות מיובשות שנאפו בתנור שילשום, מללפון טרי פרוס דק, עלי בייבי ורוקט, נקניק מפולפל..הכל ארוז בלחמנייה חמימה שרק יצאה מהתנור זרויה בתוכה בפיסות פלפל קלוי

מתכון ללחמניות עם פלפל קלוי
:הבצק ל- 8 יח' גדולות מורכב מ
שני פלפלים אדומים קלויים
כוס וחצי מים פושרים
שבעה גרם שמרים יבשים
שתי כפיות סוכר
חצי קילו קמח לבן רגיל
כפית מלח
כף שמן זית
וביצה טרופה למריחה מעל הלחמניות ולפני האפייה

את הפלפל הקצוץ מוסיפים לבצק בלישה של מספר דקות לאחר שתפח כשעה
יוצרים 8 לחמניות עגולות ומתפחים כ- 40 דקות
אפייה - כ 3/4 שעה בחום של 18
0
חניתה הראל©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי.עולם קולינרי עשיר וטעים

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License