02 November 2009

*November 2 מתכון לפלפל ממולא בפסטה

פלפל ממולא בפסטה-עגבניות וגבינות
 
כתבה אחרונה שקראתי, עם שפע ממולאים טעימים לא הותירה אותי אדישה. החלטתי שאני רוצה להכין את כל מתכוני הממולאים, אבל - אחד אחד. מצאתי עצמי בסיבוב סידורים שהסתיים בחנות טבע גדולה . פיספסתי מעט מרכיבים, הבזיליקום שרכשתי (האדניות שלי צריכות חידוש..) התגלה כבלתי אכיל. לא זכרתי לקנות עגבניות שרי, אילתרתי עם מה שהיה בבית. הכנתי את הפלפלים הממולאים בפסטה כשאני רעבה והחלטתי לאכול אחד עוד בטרם היה מוכן לגמרי המתכון המקורי הצריך מספר שינויים/הערות
המלית טעימה מאוד כסלט פסטה אבל מספיקה ליותר מ- 4 פלפלים גדולים
זמן האפייה המומלץ של 35 דקות - אפילו בטוסטר לא הספיקו (זה האחד שאכלתי) יש לאפות את הפלפלים עוד כ- 15 דקות לערך. עד שהם רכים ותוכנם נמס
כייף להכין פלפל ממולא בגלל שקל לרוקן אותו. יש פלפל ממולא ולא באופן המסורתי והוא משביע וגם נאה למראה



פלפל ממולא
:החומרים
ארבעה עד חמישה פלפלים אדומים גבוהים גדולים ובשרניים (פלפל בכל צבע אחר יתאים)
כוס פסטה קטנה לא מבושלת = 90 גרם פסטה לא מבושלת
שש כפות שמן זית
שישה עשר עגבניות שרי חתוכות לרבעים או 8 עגבניות שרי +2 עגבניות קטנות קצוצות
שתי שיני שום קצוצות - לא לוותר
רבע כוס גבינת פרמזן מגוררת
כוס גבינת מוצרלה חתוכה לקוביות
רבע כוס עלי בזיליקום טרי קצוץ או מספר עלים קצוצים
מלח
פלפל שחור גרוס
פלפל צ'ילי גרוס
--
:ההכנה
.לחמם תנור לחום 200 מעלות
.לחתוך את ראשי הפלפלים ולשמור אותם בצד. להוציא את גרעיני הפלפל
לבשל את הפסטה במי מלח עד שהיא אל דנטה (אצלי כ- 9 דקות בישול). לשטוף במי ברז
:להעביר את הפסטה לקערה בינונית ולהוסיף
.עגבניות,בזיליקום , שום, גבינות, שמן זית ותבלינים
.למלא כל פלפל במספר כפות מהמלית ולהחזיר את מכסה הפלפל
.לאפות בתנור/טוסטר חם כ - 45 דקות
.להגיש חם או פושר


<---------------- div=""> 
למעלה: לפני האפייה

חניתה הראל©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי.עולם קולינרי עשיר וטעים

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License