13 August 2011

לימונדה ורודה וסודות להצלחה

:בזמן כתיבתי את הפוסט החדש זה התקבל אצלי מאמר חדש בניוזלטר של מכון וינגייט
בפוסט קודם ציינתי מתכון ללימודה עם סלק .סלק חי מרוסק נותן ללימונדה את צבעה העז. בימים האחרונים ניגשתי להכין ולהלן המסקנות
.זה כלום עבודה, הצבע יפה, חייבים לשתות את המשקה קר בלבד,המשקה מרענן, לתקן טעמים לפי הטעם האישי
הוספת סוכר ומיץ לימון.  המתכון המקורי כאן
מפינת המתכון המהיר לימונדה ורודה
שוטפים וקולפים סלק טרי וקטן מאוד
חותכים את הסלק למספר חתיכות ,שמים במעבד מזון. טוחנים דק
:מוסיפים למעבד המזון
חצי כוס סוכר = 100 גרם אפשר עוד קצת
חצי כוס מיץ לימון סחוט טרי
כוס מים
מערבלים הכול יחד היטב. כך זה נראה לפני הסינון


.מעבירים את תכולת מעבד המזון למסננת דקה המונחת על קערה בינונית ומסננים היטב

.במסננת ישארו חתיכות הסלק
.מוסיפים לקערה עוד 5 כוסות מים
.טועמים ומוסיפים עוד מיץ לימון/סוכר לטעם
.מעבירים לקנקן הגשה ומצננים היטב



:סודות להצלחה,לא מספיק להיות חכם, מתוך מגזין דה מרקר, לחצו כאן על התמונה להגדלה וקריאה נוחה יש כאן טיפים מועילים


חניתה הראל© עולם קולינרי עשיר וטעים יוצרת את הבלוג :פודפורנו להמונים 2005-2011

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License