14 February 2012

צ'אטני סלק - זה טעים

.הצ'אטני הזה מתובל ועשיר טעמים. ישמש כמו ריבה, כמנת תוספת טעימה או כמתנה מקורית מהמטבח
.אל תשכחו לצרף סרט צבעוני ופתק אישי


צ'אטני סלק
הכמות: לצינצנת אחת גדולה
:החומרים
שש מאות גרם סלק, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בצל לבן קלוף וקצוץ
תפוח עץ , קלוף ומרוסק גס
מיץ וגרידה מתפוז גדול
כפית זרעוני חרדל שלמים
חצי כפית ציפורן טחונה או יותר לפי הטעם
כפית קינמון טחון
מאתיים ארבעים מ"ל חומץ בן יין אדום
כוס סוכר זהוב - דמררה
:ההכנה
.לערבב בסיר (בתכולה של 4 ליטר) את כל המרכיבים ולהביא לרתיחה על להבה בינונית
.להעביר ללהבה נמוכה ולבשל כשעה עד שמסמיך, הנוזלים מצטמצמים והסלק רך
.לצנן מעט ולהעביר לצינצנת
.לאחסן במקרר

חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License