03 March 2013

*~~~~~~~~~הכינו: משקה שוקולד חם~~~~~~~~

משקה שוקולד חם
..לעת ליל התחשק לנו פינוק חם ומתוק. אזי נגשתי למטבח להכין
.והפעם מפינת המתכון המהיר: משקה שוקולד חם
.אבקת המשקה מורכבת משלושה מרכיבים: שוקולד קצוץ, מעט סוכר וקינמון טחון
.יש לערבב ולבשל את החלב עם אבקת השוקולד עד לקבלת משקה שוקולד חם וטעים
.חשוב לבשל את המשקה על להבה נמוכה. המנעו מרתיחה ממושכת
.בתום הבישול ניתן להוסיף לסיר מעט תמצית וניל איכותית, לא חובה
.המתכון קל הכנה, מפתיע וטעים מאוד. גשו להכין

:המלצות לפני שנגשים להכין
.השתמשו במרכיבים איכותיים בלבד
.הכפילו כמויות
.מסרו את אבקת השוקולד כמתנה מהמטבח ארוזה בצינצנת יפה

משקה שוקולד חם
?איך מכינים
ל- 4 מנות
.במעבד מזון טוחנים 90-100 גרם שוקולד קצוץ גס  60% מוצקי קקאו + כף סוכר לבן וכפית קינמון
.בקלחת או סיר מבשלים את תערובת השוקולד עם 4 כוסות חלב קר. כוס בתכולה של 240 מ"ל
.חשוב לבשל את המשקה על להבה נמוכה מאוד. בשלו כ- 20 דקות, בחשו מדי פעם
.בתום הבישול (כעת הוסיפו מעט תמצית וניל) השוקולד יימס לגמרי
.מזגו את משקה השוקולד לכוסות והגישו חם-לוהט או פושר

.להכנת מנה אחת השתמשו ב- 2 כפות אבקת שוקולד בלבד


חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2013

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License