31/12/2013

*מתכון לכנפי עוף

רגע לפני שמתחלפת לה שנה ברצוני להביא לכם מתכון לכנפי עוף שנאכלו כאן עכשיו. זה טעים כל כך, וכלום עבודה, אכלתי את השלישייה בידיים. לא מנומס,רשמו מתכון
כנפי עוף עם צ'ילי ודבש
מתכון לאחר עיבוד - במקור מאתר הונסט קוקינג
:מרכיבים
קילו כנפי עוף- אני השתמשתי ב 10 כנפי עוף של פרגיות ששקלו קילו
רבע כפית מלח אטנלנטי או מלח רגיל
שלוש כפות שמן זית
רבע כפית אבקת צ'ילי
כף דבש
שתי כפות רכז רימונים- המרתי לחומץ בלסמי מצומצם עם פירות יער מספרד

:אופן ההכנה
.לרחוץ את כנפי העוף במים, לא לנגב. להניחם על מחבת גדולה עמוקה- לא לשמן את המחבת
.לפזר על הכנפיים את המלח
לכסות את המחבת עם מכסה. לבשל את הכנפיים על להבה בינונית נמוכה כ 7 דקות. בזמן זה הכנפיים יגירו נוזלים
.להפוך את הכנפיים ולבשל (לכסות במכסה) מצידם השני עד שהם חצי מוכנים
.להמשיך לבשל עד שלא נותרים עוד נוזלים
.להנמיך את הלהבה. לבזוק מעל הכנפיים את אבקת הצ'ילי
לבזוק מעל הכנפיים את שמן הזית. לכסות במכסה להמשיך לבשל עד שהכנפיים מוכנות. להפוך אותן מדי פעם
.להסיר את המכסה, לבזוק על הכנפיים רכז רימונים ודבש
.להפוך ולבשל דקות ספורות נוספות עד שהכנפיים מכוסות ברוטב דביק
.ניתן להוסיף למחבת מספר עלי רוזמרין טרי ולהסיר מהלהבה
.להגיש מיד

Handmade with Matt Jennings - Vermont Edition



חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2014

No comments:

assets Creative Commons License