24 September 2015

*דברים יפים וביסקוטי דבש- 24.9.2015

Charity Lynne Burggraaf :צילום מזון
צלמת מזון מסיאטל המתמחה בעיקר בצילום ספרי בישול, מסעדנות, גינון וצילומי מסעות. יופי של עבודות צילום הן של חומרי הגלם וגם מנות האוכל המוכנות. הנה מגמה של חזרה לפשטות בצילום מזון (כן ירבו) . מצורפת דוגמא


מקור הצילום
:מגזין אוכל נהדר
:מנות אוכל נהדרות, אחת אחת. לרוץ למטבח ולהכין
Quench May/June 2015
 
 
:כלי מטבח מעוצבים כפטריות
.כלי המטבח אלו קבלו השראתם מפטריות יער מרומניה. הכלים, הקרמיים מצויידים במכסים העשויים שעם
 
מקור הצילום
.פרטים [קישור] וצילומים נוספים
  
 
UBIKUBI מותג

:עוגיות סתיו טעימות
ביסקוטי דבש 
.ביסקוטי בטעם עדין של דבש. שזופים, פריכים וקלים להכנה - כל המרכיבים מעורבים בקערה אחת
הכמות: 30 עוגיות גדולות
.מזגו את הדבש מאותה כוס מדידה בה מזגתם קודם לכן את השמן


:מרכיבים
שלוש כוסות (420 גרם) קמח לבן רגיל, מנופה
חצי כוס סוכר חום כהה
חצי כפית קינמון טחון
מעט תבלין ציפורן ו/או מוסקט טחונים- לא חובה
קורט מלח
כפית אבקת אפייה, מנופה
חצי כוס שמן קנולה
חצי כוס דבש
שתי ביצים גדולות
רבע כוס נס קפה מוכן או אספרסו

:אופן ההכנה
.לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות
.לרפד תבנית אפייה גדולה ושטוחה בנייר אפייה, להניח בצד
:בקערה גדולה לערבב
.קמח, סוכר חום, אבקת אפיה ותבלינים
.להוסיף לקערה את השמן, הדבש, הקפה והביצים. לערבב בעדינות בעזרת כף
.בעזרת ידיים לחות, לחלק את הבצק לשני חלקים שווים
.ליצור מכל חלק מלבן במידות 25 עד 30 ס"מ אורך וברוחב 10 ס"מ. להניח על נייר האפייה שבתבנית במרחקים אחד מהשני
.אפשר להניח מחצית בצק על התבנית ולמתוח למלבן במידות הרצויות על נייר האפייה
.לאפות 30-35 דקות או עד שהכיכרות מתייצבות ומשחימות מעט בתחתית
.להוציא מהתנור ולהניח לדקות אחדות. להעביר (בזהירות, זה חם) לקרש חיתוך
.לפרוס כל כיכר ל- 15 פרוסות בעובי של כ 2.5 ס"מ
.להניח את הביסקוטי בחזרה על נייר אפייה (נייר חדש) כשצידן החתוך כלפי מעלה
.לאפות עוד 5-10 דקות מכל צד עד שהביסקוטי מתקשים מעט
.להעביר לרשת לצינון ולאחסן בכלי אטום

:מגזין לייף סטייל מסן פרננדו

Ventura Blvd Magazine - Summer

.מרהיב ומעורר תיאבון
 

 
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License