והפעם , מפינת המתכון הזריז יש לנו חיתוכיות משמש . הבצק קל הכנה ומורכב מקמח מלא וקמח רגיל ביחס שווה .לאחר האפייה הבצק חמאתי ורך.המשמש מבושל חיש קל עם מעט דבש ומים למלית רכה ,כתומה וטעימה.שמונה מרכיבים בעוגה, ספרתי .. וזמן הכנתה קצר. גשו לעבודה ותהיה לכם עוגת ט"ו בשבט מפתיעה
-הבוקר השמש חייכה והאירה את המשמשים היבשים ואת בני הבית
.היה כייף לצלם את שפע המשמשים באור השמש הרך, ובכלל ,זמן הכנת העוגה מהיר והתוצאה מספקת
:בצילום: מלית המשמש המוכנה(חיתכו את המשמש דק יותר משאני עשיתי) לצד כדור הבצק
בצילום למטה: העוגה לפני האפייה
.(הערה: העוגה עדינה ורכה, מעט מתפוררת. אפייתה בתבנית קטנה יותר (18 על 27 ס"מ תטיב עימה
.מומלץ להתחיל קודם עם הכנת המלית על מנת שלא תהיה חמה במריחתה על הבצק
.היה כייף לצלם את שפע המשמשים באור השמש הרך, ובכלל ,זמן הכנת העוגה מהיר והתוצאה מספקת
:בצילום: מלית המשמש המוכנה(חיתכו את המשמש דק יותר משאני עשיתי) לצד כדור הבצק
בצילום למטה: העוגה לפני האפייה
.(הערה: העוגה עדינה ורכה, מעט מתפוררת. אפייתה בתבנית קטנה יותר (18 על 27 ס"מ תטיב עימה
.מומלץ להתחיל קודם עם הכנת המלית על מנת שלא תהיה חמה במריחתה על הבצק
חיתוכיות משמש וקמח מלא
:החומרים לבצק