קציצות חצילים ומוצרלה-מינימום עבודה ,מקסימום טעם
הערות לפני שמתחילים
זמן אפיית החצילים בתנור ישתנה בהתאם לגודלם של החצילים, התבנית ותנור האפייה. אפו את החצילים משך 30-40 דקות. הוציאו את התבנית וקלפו מעט מקליפת החציל, במידה והחציל רך דיו, אין צורך בזמן אפייה נוסף
.חשוב לדקור את החצילים לפני האפייה, על כל שטחם עם מזלג
.את גבינת המוצרלה ניתן לגרד גס על פומפיה או בעזרת מעבד מזון
.לא אוהבים כוסברה ? החליפו בחופן פטרוזיליה קצוצה
.פירורי פאנקו- השתמשו בפירורים הנמכרים ללא תיבול נוסף
.פירורי פאנקו- השתמשו בפירורים הנמכרים ללא תיבול נוסף
.תבלו בנדיבות במלח. אני אוהבת את הקציצות שלי מתובלות במלח אטלנטי
.טגנו את הקציצות במספר סבבים במעט שמן קנולה מעורב בשמן זית
.תערובת הקציצות (הנותרת) תשמר במקרר שעות ספורות
.הקציצות טעימות חמות או פושרות
קציצות חצילים
:החומרים