מרק כרובית וחומוס
מרק מפנק, קרמי, סמיך ומזין. ההכנה פשוטה - מתבלים כרובית מפורקת לפרחים וגרגירי חומוס מבושל בכמון, מלח , פלפל ושמן זית. אופים זמן קצר בתנור. בסיר מזהיבים קוביות תפוח אדמה גדול .מבשלים קצרות לריכוך. מוסיפים לסיר המרק את פרחי הכרובית הזהובים יחד עם החומוס. מחממים וטוחנים הכול. יפה להגיש את המרק מקושט בפרחי כרובית והחומוס (שימו קצת בצד) ענפי טימין ושמן זית:עציץ הטימין שלנו התעייף.. לכן רכשתי צרור טימין טרי וריחני. להסניף ריחו וגם להוסיפו למרק שלנו, הנה הוא
בצילום : פרחי כרובית והחומוס לפני ואחרי האפייה הקצרה
