עץ זית גדול ואמיתי לגמרי עומד לו במרכז הדוכן של חברת יד מרדכי. אלעד מציין שזה היה ממש מבצע להביא את העץ בשלמותו לכאן. השורשים שלו נמצאים מתחת לדוכן ועוד יומיים הוא חוזר הביתה -לאדמה. הצוות בדוכן מחלק טעימות והסברים על המוצרים. חבר'ה נחמדים אחד אחד.השעה 5 לערך. אני עוצרת מונית ספיישל בשדרות רוקח בתל אביב. מבקשת להגיע לתערוכה.נוסעים .לצידי יושבת אושר. "את גם לתערוכה?..את מבקרת רגילה או מציגה ?.." היא שואלת. אני מאשרת לה שגם-מבקרת רגילה בהחלט וגם ולא במקרה בלוגרית אוכל.ואולי אכתוב משהו על הארוע. נראה . היא מספרת לי בהתלהבות שהיא מציגה שם. החברה שלהם מייבאת מוצר חדש ואיכשהו ברגע האחרון הם נכנסו לתערוכה. היה ביקוש למוצר שלהם ולא רק מלקוחות פרטיים. מלח מתובל בתבלינים חייב להיות להיט אני חושבת.אני ניגשת איתה לדוכן שלהם עם ההגעה. מריחה ובוחנת את המארזים הנאים.התלבטתי אם להגיע לתערוכה.תערוכה ראשונה לפודיס ולשוק הבייתי לבשלנים שביננו . אני לא אוהבת ללכת לתערוכות לבדי ומכיוון שבני זוג פוטנצייאלים היו טרודים בעמל יומם ולא ששו ללכת לתערוכת מזון דווקא, החלטתי ברגע אחד שאני נוסעת, לבדי . אושר מחברת המלח המתובל פתרה לי רגע של מבוכה ממש בכניסה
ניתן ללחוץ על כל תמונה להגדלה.בכניסה לתערוכה ,עמדתי להוציא את הכרטיס מחנות הספרים המקנה הנחה של 10 שקלים ברכישת כרטיס כניסה (יחד עם זה שהוצע לי לקבל הזמנה לתערוכה בפייסבוק שלי ולא ניצלתי את זה) .במפתיע ובמקום קיבלתי ממנה בתודה כרטיס כניסה במתנה. שעת אחר הצהריים ומספר המבקרים סביר. אפשר להסתובב ללא דוחק בשני ביתני הענק של התערוכה. שעות ספורות לאחר מכן המקום התמלא במבקרים, נראו גם ידוענים
-פגשתי מספר אנשים הכותבים על אוכל ברשת. זו היתה מבחינתי הפתעת הערב. אנשים טובים אחד אחד שאני מעריכה . תודה לכם , שמחתי להכיר. נועה, תודה על הפגישה כבר בכניסה
-התיק שלי מתחיל להתמלא בקטלוגים ואני קצת רעבה . לא באתי לכאן בכדי לאכול אבל חסרות לדעתי טעימות ממוצרי המזון . בדוכן הבירה אני מבקשת טעימה מהבירה ומציעים לי רק לרכוש בקבוק. בדוכני היין יש טעימות למי שרכש כרטיס טעימות בתשלום בדוכן הסמוך. בדוכן הגבינות מוכרים גבינות.לא מצאתי אבל אולי לא ראיתי קוביות גבינה לטעימה .כך גם בדוכן החלבה והטחינה.ניגשתי למזנון לקנות לי שתייה
-יאיר פיינברג השף שאני פוגשת כאן לראשונה הסביר לי על מכשיר הטרמומיקס שהוא משווק. הצוות שלו עמל ללא הפסקה בהכנת מיני מאכלים וקינוחים המוכנים בין רגע במכשיר הזה .טעימות ניתנות למבקרים. היה עניין. אנשים רצו לדעת על המכשיר. בתכנון שלו לייבא גם מכשיר בישול בוואקום שיבשל לכם ארוחה בעצמו