11 January 2009

*January 11 ~~מתכון לקארד לימון~~

 Lemon Curd קארד לימון, ריבת לימון
 

קארד לימוןבסיר קטן לערבב:
שלושת רבעי כוס סוכר= 150 גרם
קליפה מגוררת מלימון אחד
שתי ביצים גדולות
לבחוש במטרפת ידנית ללא הפסקה. לבשל כ- 3 עד 5 דקות.
להוסיף: 2/3 כוס מיץ לימון. ו- 25 גרם חמאה.
להמשיך לבשל עוד כ- 5 דקות או עד שמסמיך.
לטרוף כל משך הבישול למניעת יצירת גושים
להסיר מהאש, לצנן.
לאחסן במקרר למספר שעות לפני השימוש.
הקרם מסמיך עם הקרור

למה מתאים הלמון קארד ?כמלית לעוגה אפויה או לפני האפיה - כעוגת גבינה, כקינוח עם קצפת, למרוח על לחם ובעצם..לאכול גם ככה עם כפית- טעים
 
חניתה הראל©כל הזכויות שמורות לי על כל תכנים והתמונות.עולם קולינרי עשיר המוגש לכם בעברית

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License