01/06/2009

*June 2 רוטב צ'ימיצ'ורי

רוטב צ'ימיצ'ורי, כמה טעים

את הפתק הגזור עם המתכון מצאתי בערימת מתכונים ישנים שגיליתי לאחרונה. בינתיים כל מה שאני מוצאת שם מתגלה כאוצר. הכל טעים מאוד, גם הרוטב הזה. מומלץ להכין יממה לפני השימוש.
רוטב צ'ימיצ'ורי
זר פטרוזיליה - ככוס פטרוזיליה
כף גדושה אורגנו טרי קצוץ או יבש בכמות של חצי כף
שתי שיני שום כתוש
מיץ מלימון אחד
ארבע כפות שמן זית
שתי כפות שמן קנולה/חמניות
רבע כפית מלח דק
קורט סוכר לבן
ארבע כפות מים

.לערבב את כל החומרים ולאחסן במקרר עד השימוש
 
 חניתה הראל©כל הזכויות שמורות על כל תכנים והתמונות שלי.עולם קולינרי עשיר המוגש לכם בעברית

No comments:

assets Creative Commons License