מפינת המתכון המהיר : סלט שומר
סלט קל להכנה, רק לערבב את כל המרכיבים ולהגיש . סלט בצבעי סתיו שהמרכיב העיקרי בו הוא שומר. הטעם רענן ומיוחד .סלט שכייף להכין ולאכול . הכפילו כמיות ,חיתכו את כל המרכיבים דק דק ותבלו בנדיבות במלח אטלנטי, מיץ לימון סחוט טרי ושמן זית משובח .אל תשכחו להוסיף חופן גדול מגרעיני הדלעת הירקרקים
סלט שומר,סלרי ופרמזן
כ- 2 מנות הגשה
בקערה לערבב:
שומר אחד גדול נקי ופרוס דק דק (במנדולינה או ידנית).
חופן גדול ג'וליאנים או מקלונים דקים משורש סלרי
חופן גדול עלי פטרוזיליה קצוצה דק
חופן גדול גרעיני דלעת קלופים- אני אוהבת לקלות אותם דקה במחדת יבשה
חופן גבינת פרמזן (גילוחים)
כ- 2 מנות הגשה
בקערה לערבב:
שומר אחד גדול נקי ופרוס דק דק (במנדולינה או ידנית).
חופן גדול ג'וליאנים או מקלונים דקים משורש סלרי
חופן גדול עלי פטרוזיליה קצוצה דק
חופן גדול גרעיני דלעת קלופים- אני אוהבת לקלות אותם דקה במחדת יבשה
חופן גבינת פרמזן (גילוחים)
לתבל בנדיבות ב-
מיץ לימון, שמן זית, מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס טרי
מיץ לימון, שמן זית, מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס טרי
בצילומים: הסלט לפני הוספת מיץ הלימון ושמן הזית ולפני ערבוב |
:צפו בשף האיטלקי
Massimo Bottura
:מהמסעדה השוכנת במודנה, איטליה, ממש תענוג
Osteria Francescana
חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2013
No comments:
Post a Comment