פרוסות פלפל ירוק חריף כבושות בתחמיץ
.מומלץ לחתוך את הפלפלים החריפים עם כפפות על הידיים, אחרת, עשויות לשרוף לכם כפות הידיים, כמוני. מזל שג'ל אלוורה היה בסביבה
ככה מכינים
.שוטפים 300 גרם פלפלים ירוקים חריפים טריים. מסירים את הקצה ופורסים דק
.מעבירים את פרוסות הפלפלים למסננת דקה ושוטפים במי ברז. באופן זה ניתן בקלות להרחיק חלק מהגלעינים. לסנן
.מכניסים את פרוסות הפלפלים לצינצנת
.קולפים 2-3 שיני שום, פורסים ומכניסים גם כן לצינצנת
בקלחת או סיר קטן מחממים:1 כוס חומץ תפוחים (240 מ"ל) + 1 כוס מי ברז (240 מ"ל)+ 1 כפית מלח דק + 2 כפות סוכר לבן. בוחשים להמסת הסוכר והמלח. מביאים לרתיחה, מכבים את הלהבה
יוצקים את התחמיץ לצינצנת על הפלפלים הפרוסים. בעזרת כף דוחפים מעט את פרוסות הפלפל פנימה על מנת שכולם יכוסו בתחמיץ. מצננים על השיש עד שפושר
בזמן זה, פרוסות הפלפל ישנו את צבען. הנה צילומים של לפני ואחרי (צולמו בסמארטפון). לשמור את הצינצנת במקרר
.מומלץ לחתוך את הפלפלים החריפים עם כפפות על הידיים, אחרת, עשויות לשרוף לכם כפות הידיים, כמוני. מזל שג'ל אלוורה היה בסביבה
ככה מכינים
.שוטפים 300 גרם פלפלים ירוקים חריפים טריים. מסירים את הקצה ופורסים דק
.מעבירים את פרוסות הפלפלים למסננת דקה ושוטפים במי ברז. באופן זה ניתן בקלות להרחיק חלק מהגלעינים. לסנן
.מכניסים את פרוסות הפלפלים לצינצנת
.קולפים 2-3 שיני שום, פורסים ומכניסים גם כן לצינצנת
בקלחת או סיר קטן מחממים:1 כוס חומץ תפוחים (240 מ"ל) + 1 כוס מי ברז (240 מ"ל)+ 1 כפית מלח דק + 2 כפות סוכר לבן. בוחשים להמסת הסוכר והמלח. מביאים לרתיחה, מכבים את הלהבה
יוצקים את התחמיץ לצינצנת על הפלפלים הפרוסים. בעזרת כף דוחפים מעט את פרוסות הפלפל פנימה על מנת שכולם יכוסו בתחמיץ. מצננים על השיש עד שפושר
בזמן זה, פרוסות הפלפל ישנו את צבען. הנה צילומים של לפני ואחרי (צולמו בסמארטפון). לשמור את הצינצנת במקרר
:הנה רעיון נוסף לכבושים מהירים
חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2014
דליקטסים הום-מייד : מעדנים, רטבים, ריבות, ממרחים, כבושים ,גבינות, ממתקים, קינוחים בכוסות, מתנות מיוחדות מהמטבח
https://www.facebook.com/lemongingerBlog
1 comment:
חני,
תודה תודה - הכנתי ואנחנו מתלקקים..אכלנו בסינגפור פלפלים כאלו ולא מצאנו דומים להם כאן..המתכון שלך נפלא והטעם זהה לטעם שחיפשנו. חיבוק !!
Post a Comment