:: עוף טוב ::
מתכון טעים מאוד של עוף הנאפה בתנור. המתכון הטעים הובא על ידי אהרון שצקין בלוגר אוכל בעל הכינוי "ששת שץ" העוף <-- 110="" 250="" 3="" strong="">מומלץ בחום-->
<-- 110="" 250="" 3="" strong="">-->
מתכון טעים מאוד של עוף הנאפה בתנור. המתכון הטעים הובא על ידי אהרון שצקין בלוגר אוכל בעל הכינוי "ששת שץ" העוף <-- 110="" 250="" 3="" strong="">מומלץ בחום-->
<-- 110="" 250="" 3="" strong="">-->
המתכון כפי שהתפרסם בקישור בפורום האוכל של ווינט
פורום : אוכל
נושא : השבת יצא לנו העוף הבי טעים שאכלנו
תאריך : 29/11/08 בשעה 20:57
כותב : 'ששת שצ' - אהרון שצקין
~~עוף בסויה סילאן וחרדל~~
זה מתכון העוף הכי טעים שאכלתי מעודי
הכמויות משוחזרות מהזיכרון
4-6 חלקי עוף, השתמשתי בכרעיים
שתי כפות רוטב סויה אמיתית
שתי כפות סילאן
שתי כפות שמן
כפית חרדל דיז'ון לא חרדל גרגרים
תבלינים: פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה, תבלין גריל עוף
ההכנה
בפיירקס מערבבים את החומרים הנוזליים בלבד למשרה אחיד
מניחים לתןך הכלי את העוף. מצפים ומעסים את המשרה לתוכו לכיסוי מלא
מסדרים בכלי בנוחות ומפזרים את התבלינים
פלפל שחור גרוס, עליו פפריקה ואז שכבה אחידה של תבלין גריל עוף שמכסה לגמרי את העור
מכניסים לתנור חם מאוד 250 מעלות לפחות מכוסה בנייר כסף כשעה 21:00 בלילה ל25 דקות לערך
ומורידים את החום ל 110 מעלות לכל הלילה. לא פותחים להציץ אפילו שהבית מלא ריח משגע
בבוקר בשעה 10 לערך מסירים את ניר הכסף ושוב מעלים את החום ל 200 מעלות לפחות לחצי שעה ושוב מחזירים ל 110 מעלות עד ההגשה
סוד ההצלחה זה אפיה איטיתהקישור בווינט כבר לא עובד .הנה קישור חדש למתכון בבלוג של אהרון
פורום : אוכל
נושא : השבת יצא לנו העוף הבי טעים שאכלנו
תאריך : 29/11/08 בשעה 20:57
כותב : 'ששת שצ' - אהרון שצקין
~~עוף בסויה סילאן וחרדל~~
זה מתכון העוף הכי טעים שאכלתי מעודי
הכמויות משוחזרות מהזיכרון
4-6 חלקי עוף, השתמשתי בכרעיים
שתי כפות רוטב סויה אמיתית
שתי כפות סילאן
שתי כפות שמן
כפית חרדל דיז'ון לא חרדל גרגרים
תבלינים: פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה, תבלין גריל עוף
ההכנה
בפיירקס מערבבים את החומרים הנוזליים בלבד למשרה אחיד
מניחים לתןך הכלי את העוף. מצפים ומעסים את המשרה לתוכו לכיסוי מלא
מסדרים בכלי בנוחות ומפזרים את התבלינים
פלפל שחור גרוס, עליו פפריקה ואז שכבה אחידה של תבלין גריל עוף שמכסה לגמרי את העור
מכניסים לתנור חם מאוד 250 מעלות לפחות מכוסה בנייר כסף כשעה 21:00 בלילה ל25 דקות לערך
ומורידים את החום ל 110 מעלות לכל הלילה. לא פותחים להציץ אפילו שהבית מלא ריח משגע
בבוקר בשעה 10 לערך מסירים את ניר הכסף ושוב מעלים את החום ל 200 מעלות לפחות לחצי שעה ושוב מחזירים ל 110 מעלות עד ההגשה
סוד ההצלחה זה אפיה איטיתהקישור בווינט כבר לא עובד .הנה קישור חדש למתכון בבלוג של אהרון