ג'יל גרינברג - צלמת
ג'יל גרינברג
.זו הצלמת היפה המצולמת בתמונה [מקור התמונה ] עם חבר, קוף
ג'יל מתמחה בצילומי פורטרטים של אנשים ובעלי חיים לצד צילומי אופנה ומגזינים נבחרים. ברשת ניתן למצא סדרות צילומים של ג'יל בנושאים: קופים, כלבים ודובים. חלקם מתועדים עם הבעות פנים מיוחדות. חלק יגרמו לכם לחייך כבר ברגע הראשון. נסו דרך גוגל תמונות - כאן
ג'יל גרינברג נולדה בשנת 1967 במונטריאול, קנדה. בשנת 1989 סיימה את בית הספר לעיצוב Rhode Island School
ואז עברה להתגורר בניו יורק עד שנת 2000. כרגע יוצרת ומתגוררת בלוס אנג'לס
זהו אתר הבית שלה - קישור
.כמה מופלאות הן יצירותיה
.זו הצלמת היפה המצולמת בתמונה [מקור התמונה ] עם חבר, קוף
ג'יל מתמחה בצילומי פורטרטים של אנשים ובעלי חיים לצד צילומי אופנה ומגזינים נבחרים. ברשת ניתן למצא סדרות צילומים של ג'יל בנושאים: קופים, כלבים ודובים. חלקם מתועדים עם הבעות פנים מיוחדות. חלק יגרמו לכם לחייך כבר ברגע הראשון. נסו דרך גוגל תמונות - כאן
ג'יל גרינברג נולדה בשנת 1967 במונטריאול, קנדה. בשנת 1989 סיימה את בית הספר לעיצוב Rhode Island School
ואז עברה להתגורר בניו יורק עד שנת 2000. כרגע יוצרת ומתגוררת בלוס אנג'לס
זהו אתר הבית שלה - קישור
.כמה מופלאות הן יצירותיה
עוגיות תבלינים- העוגיות הכי קלות בעולם
~~עוגיות תבלינים הקלות ביותר בעולם~~
Spice cookies -Traditional Farmhouse Teas by Janice Murfittsעל פי
מתקבלות קרוב ל-50 עוגיות קטנות
:מרכיבים
מאה עשרים גרם חמאה
מאה עשרים גרם סוכר חום כהה
כף סירופ זהוב או סירופ תירס
מאה וחמישים גרם קמח רגיל
כפית סודה לשתיה
תבלינים לפי הטעם: קינמון, ציפורו, זנגויל
אופן ההכנה
לחמם תנור לחום בינוני 170 מעלות.
בקלחת קטנה, על להבה נמוכה לבשל בבחישה את החמאה, סוכר וסירופ התירס. כשכל החומרים נמסו (לא להרתיח) והתקבלה תערובת אחידה להסיר מהאש ולצנן, להעביר לקערה
לנפות קמח וסודה לשתיה, להוסיף תבלינים. להוסיף תערובת הקמח לתערובת מבושלת
לערבב היטב. בעזרת כפית ליטול פיסות בצק, לגלגלן לכדורים, לשטח מעט ולהניח במרחקים בתבנית. בתבנית הגדולה של התנור יכנסו 25 עוגיות. לאפות את העוגיות 10 עד 15 דקות
Spice cookies -Traditional Farmhouse Teas by Janice Murfittsעל פי
מתקבלות קרוב ל-50 עוגיות קטנות
:מרכיבים
מאה עשרים גרם חמאה
מאה עשרים גרם סוכר חום כהה
כף סירופ זהוב או סירופ תירס
מאה וחמישים גרם קמח רגיל
כפית סודה לשתיה
תבלינים לפי הטעם: קינמון, ציפורו, זנגויל
אופן ההכנה
לחמם תנור לחום בינוני 170 מעלות.
בקלחת קטנה, על להבה נמוכה לבשל בבחישה את החמאה, סוכר וסירופ התירס. כשכל החומרים נמסו (לא להרתיח) והתקבלה תערובת אחידה להסיר מהאש ולצנן, להעביר לקערה
לנפות קמח וסודה לשתיה, להוסיף תבלינים. להוסיף תערובת הקמח לתערובת מבושלת
לערבב היטב. בעזרת כפית ליטול פיסות בצק, לגלגלן לכדורים, לשטח מעט ולהניח במרחקים בתבנית. בתבנית הגדולה של התנור יכנסו 25 עוגיות. לאפות את העוגיות 10 עד 15 דקות
.לצנן בתבנית 5 דקות ולעביר לרשת לצינון מוחלט
ח ו ר ף
חניתה הראל©כל הזכויות שמורות לי על כל תכנים והתמונות.עולם קולינרי עשיר המוגש לכם בעברית