ספרתי לכם לא אחת שתמונה מפתה במיוחד של אוכל יכולה להריץ אותי מהר מאוד למטבח. זה קרה לי שוב בסוף השבוע האחרון ,עת שעילעלתי במגזין האוכל הבריטי החדש. צילום של 4 בצלים סגולים אפויים , מונחים על תבנית אפורה, מעליהם פיסת רוזמרין.. הצבע העז, הרוטב השחום בו שחו ,העסיס שנטף מהתמונה היו נפלאים בעיני. בדקתי מה יש בבית ורצתי.. למטבח
ערכתי במתכון שינויים : ויתרתי על הרוזמרין כי לא היה בנמצא בבית (זה כן יכול להוסיף) . השתמשתי בחרדל דיז'ון חלק ולא גרגירי ואפיתי זמן ממושך קצת יותר מכיון שהבצלים שלי היו גדולים יותר ולא התרככו לגמרי ע"פ זמן האפייה המומלץ.כמו כן בגלל הכמות הקטנה של הבצלים (ניסוי עושים בקטנה..) אפיתי בכול בטוסטר אובן ולא בתנור האפיה הגדול. ההפתעה התגלתה בתום האפייה -הבצלים היו מעדן של ממש . חייבים לאכול אותם חמים. זו מנת תוספת קלה להכנה ומפתיעה שתתאים גם למנה בשרית
אגב, נסו לערבב חרדל חלק עם קצת סוכר זהוב,עד שלא נותרים גרגירי סוכר- זה טעים מאוד ככה עם .. כפית
ערכתי במתכון שינויים : ויתרתי על הרוזמרין כי לא היה בנמצא בבית (זה כן יכול להוסיף) . השתמשתי בחרדל דיז'ון חלק ולא גרגירי ואפיתי זמן ממושך קצת יותר מכיון שהבצלים שלי היו גדולים יותר ולא התרככו לגמרי ע"פ זמן האפייה המומלץ.כמו כן בגלל הכמות הקטנה של הבצלים (ניסוי עושים בקטנה..) אפיתי בכול בטוסטר אובן ולא בתנור האפיה הגדול. ההפתעה התגלתה בתום האפייה -הבצלים היו מעדן של ממש . חייבים לאכול אותם חמים. זו מנת תוספת קלה להכנה ומפתיעה שתתאים גם למנה בשרית
אגב, נסו לערבב חרדל חלק עם קצת סוכר זהוב,עד שלא נותרים גרגירי סוכר- זה טעים מאוד ככה עם .. כפית
?למעלה , במהלך האפיה: חרדל.. מישהו |
בצילום: כך נראה הבצל שלי |