בימים שאני מתלבטת כיצד לעצב או לצלם עוגה חדשה, הוא, הטועם הראשי שלי בא לי לעזר. "עוגה יפה וטובה היא כמו אישה יפה, אינה זקוקה לתפאורה, עיצוב או כסות מיוחדים.. רק לתאורה מחמיאה". גם הפעם, דווקא ביום עמוס יותר בעבודה החלטתי לצלם את העוגה החדשה בתבנית כפי שהיא. עוגה טובה בתבנית בשיא הפשטות. חבל שריחות אינם עוברים למרחוק או דרך המסך
המתכון הזה ותיק מאוד וחביב משפחתנו. מי היה מאמין, שלפני כמחצית המאה לערך חילקו פרסים בשווי אלפי דולרים על מתכון אחד בודד.. בשנות השישים, עת היינו ילדים נערכה תחרות אפייה גדולה ביבשת הגדולה, אמריקה. התחרות היתה חלק ממסע קידום מכירות של מוצרי אפייה, כקמח של חברת 'פילסבורי', שקיקי שמרים יבשים של חברת ה'כוכב האדום', שוקולד של 'נסטלה', אגוזי מלך של חברת 'דיימונד', חמאה של יצרן מקומי הנמכרת עד היום, ונטיפי שוקולד צ'יפס גם בטעם קרמל. התחרות נפתחה בזמנו לכל אשה תושבת אמריקה בהתנייה שתיצור מאפה שיכיל אחד או יותר מהמרכיבים שצויינו. פרס ראשון בסה"כ 25,000 דולר (!) ניתן לגברת בשם ג'ניס בויקין. העיתונות מאז (השמורה עימי) מספרת שג'ניס התרגשה במעמד קבלת הפרס והחליטה לבזבז את כל הכסף...במקביל, העוגה שלה התפרסמה בחוצות תבל וכללה מלית אפרסקים וגבינת שמנת עשירה על תחתית פאי. הצלחתי לשים ידי על המתכון הזוכה ברובו (חלק קטן של דף המרכיבים אבד עם השנים). היום החלטתי לאפות בפעם המי יודע כמה את מתכונה של הזוכה במקום השני והמכובד הגברת שירלי הוריג': סהרונים (מבצק שמרים עשיר) ממולאים בקוקוס קלוי וגרידת תפוז בציפוי קרם תפוזים, חמאה ושמנת. הסהרונים האפויים מקושטים בקוקוס הקלוי גם כן. המתכון מצטיין בבצק רך, כייפי לעיבוד ובמלית לא שגרתית. הקרם התפוזי משלים את החגיגה
המתכון הזה ותיק מאוד וחביב משפחתנו. מי היה מאמין, שלפני כמחצית המאה לערך חילקו פרסים בשווי אלפי דולרים על מתכון אחד בודד.. בשנות השישים, עת היינו ילדים נערכה תחרות אפייה גדולה ביבשת הגדולה, אמריקה. התחרות היתה חלק ממסע קידום מכירות של מוצרי אפייה, כקמח של חברת 'פילסבורי', שקיקי שמרים יבשים של חברת ה'כוכב האדום', שוקולד של 'נסטלה', אגוזי מלך של חברת 'דיימונד', חמאה של יצרן מקומי הנמכרת עד היום, ונטיפי שוקולד צ'יפס גם בטעם קרמל. התחרות נפתחה בזמנו לכל אשה תושבת אמריקה בהתנייה שתיצור מאפה שיכיל אחד או יותר מהמרכיבים שצויינו. פרס ראשון בסה"כ 25,000 דולר (!) ניתן לגברת בשם ג'ניס בויקין. העיתונות מאז (השמורה עימי) מספרת שג'ניס התרגשה במעמד קבלת הפרס והחליטה לבזבז את כל הכסף...במקביל, העוגה שלה התפרסמה בחוצות תבל וכללה מלית אפרסקים וגבינת שמנת עשירה על תחתית פאי. הצלחתי לשים ידי על המתכון הזוכה ברובו (חלק קטן של דף המרכיבים אבד עם השנים). היום החלטתי לאפות בפעם המי יודע כמה את מתכונה של הזוכה במקום השני והמכובד הגברת שירלי הוריג': סהרונים (מבצק שמרים עשיר) ממולאים בקוקוס קלוי וגרידת תפוז בציפוי קרם תפוזים, חמאה ושמנת. הסהרונים האפויים מקושטים בקוקוס הקלוי גם כן. המתכון מצטיין בבצק רך, כייפי לעיבוד ובמלית לא שגרתית. הקרם התפוזי משלים את החגיגה