שומשום
כמה יפה ! מפלצת העוגיות טרם הלכה מכאן. היום יש מתכון חדש לעוגיות. הוא מצידו אומר לי שמותר לי עוד עוגיה כי : עוד עוגיה, פחות עוגיה קטנה זה לא ניכר על הגיזרה
.העוגיות הללו מכילות מעט מרכיבים והן קלות להכנה. העוגיה מכילה קמח שומשום ולא שומשום שלם
איך מכינים? קולים את השומשום במחבת גדולה יבשה או בתנור עד שהוא מזהיב היטב. לאחר מכן טוחנים אותו במעבד מזון לקמח. בזמן הטחינה תרגישו בריח מוכר של טחינה(הרוטב) ..לקמח השומשום מוסיפים את יתר המרכיבים ולשים לבצק, דקה זה לוקח והבצק כייפי למגע. בידיים לחות מגלגלים את הבצק לגלילים צרים ומכניסים לתנור לאפייה קצרה. חשוב: לרכוש שומשום טרי או לרכוש לפי משקל בחנות תבלינים מהימנה על מנת שטעם השומשום לא יהיה מריר
כמה יפה ! מפלצת העוגיות טרם הלכה מכאן. היום יש מתכון חדש לעוגיות. הוא מצידו אומר לי שמותר לי עוד עוגיה כי : עוד עוגיה, פחות עוגיה קטנה זה לא ניכר על הגיזרה
.העוגיות הללו מכילות מעט מרכיבים והן קלות להכנה. העוגיה מכילה קמח שומשום ולא שומשום שלם
איך מכינים? קולים את השומשום במחבת גדולה יבשה או בתנור עד שהוא מזהיב היטב. לאחר מכן טוחנים אותו במעבד מזון לקמח. בזמן הטחינה תרגישו בריח מוכר של טחינה(הרוטב) ..לקמח השומשום מוסיפים את יתר המרכיבים ולשים לבצק, דקה זה לוקח והבצק כייפי למגע. בידיים לחות מגלגלים את הבצק לגלילים צרים ומכניסים לתנור לאפייה קצרה. חשוב: לרכוש שומשום טרי או לרכוש לפי משקל בחנות תבלינים מהימנה על מנת שטעם השומשום לא יהיה מריר
 





