לימון כבוש
אתם וודאי זוכרים את הלימון הכבוש שלנו שהוכן ונשמר בצינצנת בארון בחושך לפני כחודש, הנה המתכון .השבוע נפתחה הצינצנת. הלימון מוכן וכבוש היטב
מסקנות: טעים, חמצמץ במידה, לא מלוח מאוד ויהווה צירוף מעניין למיני מאכלים. כך נראה הלימון לפני חודש
מסקנות: טעים, חמצמץ במידה, לא מלוח מאוד ויהווה צירוף מעניין למיני מאכלים. כך נראה הלימון לפני חודש

כעת הלימון מוכן לאכילה


פודינג אורז אפוי
פודינג אורז אפוי
הכמות : 1-2 מנות
בתוך כלי קרמי קטן נמוך וחסין חום לערבב:
שלוש מאות ושמונים מ"ל חלב + 10 גרם סוכר לבן+ מעט תמצית וניל+ 40 גרם אורז קצר. להניח על השיש למשך מחצית השעה
לפזר למעלה מעט חתיכות חמאה. לבזוק מעט מוסקט טחון. לכסות בנייר כסף
לאפות בתנור/טוסטר אובן 40-60 דקות בחום 180 מעלות. לערבב עם מזלג 2-3 פעמים במהלך השעה
להסיר את ניר הכסף ולהמשיך לאפות בחום 160 מעלות עד שהאורז יהיה מוכן 20-40 דקות. הנוזלים יצומצמו מאוד
הכמות : 1-2 מנות
בתוך כלי קרמי קטן נמוך וחסין חום לערבב:
שלוש מאות ושמונים מ"ל חלב + 10 גרם סוכר לבן+ מעט תמצית וניל+ 40 גרם אורז קצר. להניח על השיש למשך מחצית השעה
לפזר למעלה מעט חתיכות חמאה. לבזוק מעט מוסקט טחון. לכסות בנייר כסף
לאפות בתנור/טוסטר אובן 40-60 דקות בחום 180 מעלות. לערבב עם מזלג 2-3 פעמים במהלך השעה
להסיר את ניר הכסף ולהמשיך לאפות בחום 160 מעלות עד שהאורז יהיה מוכן 20-40 דקות. הנוזלים יצומצמו מאוד
:המלצות למתכונים (שנראים)באמת טעימים
עוגיות שיבולת שועל וצימוקים -המתכון כאן + מתכונים נוספים של אנאבל הבריטית המתמחה בבישול קל הכנה וגם לילדים: כאן
דרך נוספת להכנת אטריות ביצים ואיך לייבש אותן - כאן
שלומית מחפשת מתכון לעוגיות לימון נענע- למי יש רעיון טעים
רוטב מרינרה - המתכון כאן
חצילים בפרמזן - נראה מצויין
עוף של אשת הצייד - בסגנון איטלקי
לחמניות ממולאות בסגנון איטלקי - המתכון כאן. הכינו : בשר, נקניקיות, רוטב מרינרה וגבינות
עוגיות שיבולת שועל וצימוקים -המתכון כאן + מתכונים נוספים של אנאבל הבריטית המתמחה בבישול קל הכנה וגם לילדים: כאן
דרך נוספת להכנת אטריות ביצים ואיך לייבש אותן - כאן
שלומית מחפשת מתכון לעוגיות לימון נענע- למי יש רעיון טעים
רוטב מרינרה - המתכון כאן
חצילים בפרמזן - נראה מצויין
עוף של אשת הצייד - בסגנון איטלקי
לחמניות ממולאות בסגנון איטלקי - המתכון כאן. הכינו : בשר, נקניקיות, רוטב מרינרה וגבינות
מי צריך סיבות לאכול חמוציות ? - זה בריא ! - קראו כאן
איך מכינים חמאת בוטנים בבית? - רעיון גדול :כאן המתכון בדיון אוכל משובח
איך מכינים חמאת בוטנים בבית? - רעיון גדול :כאן המתכון בדיון אוכל משובח
No comments:
Post a Comment