21/05/2012

*חדשות אוכל 21.5.2012

Reader's Digest Magazine 
[אבחן בעצמך - איזה טיפוס קאפקייק אתה [הכל כאן






 

alter net
:תשעה סודות שחייבים לדעת על המזון אותו אנו אוכלים
.חלב,ביצים,בבשר ובמים
Big Agriculture's Big Secrets: 9 Things You Need to Know About the Food You Eat
Nothing is permanent in this wicked world, not even our troubles."
--Charles Chaplin

huffington post
Meat Glue: ABC Report Slams Transglutaminase But Chefs Defend Its Use
הכתבה

smh
Red rice stars at chef's table
הכתבה

.בסקר אחרון נשאלו שפים אמריקאיים עד כמה הם נותנים חשיבות לשימוש בחומרי גלם אורגניים במטבח המסעדה שלהם
שלושים אחוז מסרו שזה כלל איננו חשוב להם,יתר הנשאלים סברו שזה חשוב (בדרגות חשיבות שונות)להשתמש במרכיבים אורגניים
Often the search proves more profitable than the goal."
--E.L. Konigsburg,
 
saveur
.על לחם אמריקאי [זו הכתבה] המפורטת
fast co design
.בהידלק האורות העולם אוכל .. ג'אנק פוד
Infographic: When The Lights Go Out, The World Eats Junk

fast co design
.יצירות תלת מימד של האומן אלכס מק'לאון. נראה כמו מדינת ממתקים מושלמת
Amazing, Hyperreal Renderings Of Candyland Dreamscapes
כתבה












saveur
:עוגיות פרג ודבש הנקראות
Pirishkes
כאן המתכון המצולם

הג'רוזלם פוסט
על רון בן ישראל-גאוה ישראלית: כאן הכתבה
Israeli pastry chef makes it big as ‘Sweet Genius’

npr
Black Pepper May Give You A Kick, But Don't Count On It For Weight Loss
הכתבה
We do not remember days, we remember moments."
--Cesare Pavese

No comments:

assets Creative Commons License