ביצי תה סיניות
-מתכון מפתיע וקל הכנה. אפשר להכין כמות חלקית: חלקו את כל המרכיבים ביחס שווה
הביצים טעימות מאוד כפי שהן (במליחות עדינה). התיבול מדוייק. תוך הביצה נותר כמו ביצה קשה רגילה- בהיר, גם החלמון
-מתכון מפתיע וקל הכנה. אפשר להכין כמות חלקית: חלקו את כל המרכיבים ביחס שווה
הביצים טעימות מאוד כפי שהן (במליחות עדינה). התיבול מדוייק. תוך הביצה נותר כמו ביצה קשה רגילה- בהיר, גם החלמון
.מסננים את הביצים מהמים
.בעזרת כפית או כף נוקשים על קליפת הביצה מכל צד, לא לשבור את הקליפה
.להחזיר את הביצים לסיר (רצוי סיר ישן) לכסות במי ברז
:להוסיף לסיר
שתי כפיות מלח
שתי כפיות מלח
שלוש כפות רוטב סויה
.שתי כפיות תה סיני - (לא משקה תה) מתפזורת או משקיק תה- לא לשים את השקיק עצמו ,רק את תוכנו
.אגב, ניסיתי , תה ארל גריי אנגלי יעבוד
.אגב, ניסיתי , תה ארל גריי אנגלי יעבוד
כוכב אניס אחד- אופציונלי
.להביא לרתיחה ולבשל כשעה על להבה נמוכה. אפשרי להוסיף מים רותחים מדי פעם
.לצנן את הביצים לגמרי בנוזלי הבישול
.לקלוף את הביצים ולהגיש
:הערה
.לקלוף את הביצים ולהגיש
:הערה
..הביצים בתמונה למעלה לא צוננו בנוזלי הבישול כי לא יכולתי להמתין כבר
.הנה רעיון למתכון נוסף
הכנתם וצילמתם? שתפו !- שלחו לי צילום 'ביצי התה' שלכם למייל והוא יועלה לפוסט זה עם קרדיט, כפי שתציינו, תודה
.הנה רעיון למתכון נוסף
הכנתם וצילמתם? שתפו !- שלחו לי צילום 'ביצי התה' שלכם למייל והוא יועלה לפוסט זה עם קרדיט, כפי שתציינו, תודה
1 comment:
worth a try!
thank's
(e)
Post a Comment