פלפל חריף
.כל המכיר אותי יודע על חולשתי הזו ... לרטבים חריפים (מאוד) ולהכנתם. השנייה היא לצבע אדום
.כל המכיר אותי יודע על חולשתי הזו ... לרטבים חריפים (מאוד) ולהכנתם. השנייה היא לצבע אדום
מטבח הניסויים הקט שלנו עובר לא מעט ניסויי רטבים חריפים. רוב הרטבים מבוססים על פלפל הצ'ילי, עם תוספות של מיני תיבול טרי או מיובש, מיני חומץ, רטבים בסמיכות משתנה. בחלקם פלפל הצ'ילי טרי חי נשכני ובועט.. באחרים הפלפל יהיה מיובש. כייף לצלם פלפלים. וצבע אדום ? יפה כל כך לטעמי במכנס המונח, סריג או חולצה או נעל וגם תיק..(וכמובן שמלה אדומה 'קטנה') יחד עם שפתון אדום לוהט ...לפעמים, לא צריך יותר מזה
והיום, רוטב צ'ילי חדש בסגנון סיני. הרוטב סמיך במידה ומכיל מעט מרכיבים: פלפלי צ'ילי טריים, מים, מעט חומץ, מלח וסוכר
זמן הכנת הרוטב קצר יחסית, הפלפלים המבושלים נטחנים היטב והרוטב מוכן כבר לאכילה או להגשה כמתנה מהמטבח. הנה נבחרת הפלפלים, יפים אחד אחד
זמן הכנת הרוטב קצר יחסית, הפלפלים המבושלים נטחנים היטב והרוטב מוכן כבר לאכילה או להגשה כמתנה מהמטבח. הנה נבחרת הפלפלים, יפים אחד אחד