במסעדה הלבנונית אל עמר השוכנת במלזיה יודעים להכין חצילים על האש (בטחינה). החציל נותר במירקמו הגס והטבעי. העמדתי 3 חצילות רחבות (1.1 ק"ג סה"כ) קלות משקל ויפות (ללא גלעינים כלל) על 3 להבות במקביל . לאחר קרוב ל- 20 דקות (הפכתי את החצילים פעם אחד) החציל היה כבר מוכן
קולפים את החצילים הקלויים מקליפתם. קוצצים בסכין גדולה ומעבירים לקערה. אני גם סיננתי מנוזלים עודפים במסננת דקה
:לקערה מוסיפים
שמונים גרם טחינה גולמית משובחת (כ- 4 כפות), 5 קוביות קרח, מעט מלח ומעט מיץ לימון, מערבבים וזוללים
No comments:
Post a Comment