26/02/2011

*~~~מתכון העוף של אמא שלי~~~~

ישבנו לאכול ואמא קרבה לשולחן בידה סיר ריחני במיוחד. "אילתרתי..הכנסתי כל מיני ..". כשאמא אומרת זאת, זה ברור וצפוי שכאן מדובר במעדן. קיבלתי מנה נדיבה מהעוף של אימא וביקשתי תוספת. התבשיל הזה היה כל כך טעים. ללקק את הצלחת !.בואי נשב, ספרי לי הכנת אמרתי לאימא היום. זה מה שיצא מילה במילה
All In One העוף של אימא שלי
אפשרי להכפיל/לשלש כמויות
סיר קטן עם מכסה
:לשתיים עד 4 מנות
.שתי כרעיים נקיים וללא עור
.לתבל את הכרעיים בפלפל שחור, מלח גס וכמון
.לטגן את הכרעיים 2 דקות מכל צד להשחמה, בסיר קטן
:להוסיף לסיר
בצל קצוץ גס
.חצי פלפל אדום חתוך לקוביות גסות
.לערבב ולהוסיף חצי כוס יין לבן חצי ייבש. במידה ואין יין הוסיפו מים
.לבשל מכוסה על להבה קטנה במשך חצי שעה
.לערבב מדי פעם בכדי שהתבשיל לא יידבק
.להוסיף לסיר פפריקה מתוקה, שתי עגבניות גדולות או 3 בינוניות חתוכות לקוביות גסות
.להוסיף לסיר חציל בינוני נקי בקליפתו חתוך לקוביות גדולות בערך 2 על שלושה ס"מ לערבב הכל
.להמשיך לבשל על להבה נמוכה עוד מחצית השעה. לבחוש מדי פעם
.לקראת סוף הבישול להוסיף שן שום פרוסה
.להגיש על פסטה או אורז

חניתה הראל©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי. עולם קולינרי עשיר וטעים

No comments:

assets Creative Commons License